Karl Cook i Kaley Cuoco vezu su započeli krajem 2016. godine, a vjenčali su se u lipnju 2018.

Galerija


Kaley Cuoco iznenadila je obožavatelje kad je prošle godine priznala da iako se još u lipnju 2018. godine udala za Karla Cooka, ona i suprug ne žive zajedno.

Vezani članci Fotošop časopisi (Foto: Profimedia) Glamurozne naslovnice vs. realnost: Kako holivudske dame doista izgledaju kada ih ne uređuju profesionalci? Kaley Cuoco i Karl Cook (Foto: Getty) Nije mogla suspregnuti suze: Zaručila se Penny iz "Teorije velikog praska"

Razlog tome je što su sve ovo vrijeme gradili svoju kuću iz snova i čekali da bude gotov i najmanji detalj, pa će pod istim krovom napokon biti od travnja.

Iako je kuća u Los Angelesu sada završena, Kaley i Karl pričekat će još da glumica završi sa snimanjem u New Yorku pa će napokon ostvariti svoj san.

''Jako smo sretni što ćemo napokon živjeti zajedno, veselimo se prvoj večeri u našem domu'', rekla je glumica, a njezin suprug ne želi se još useliti bez nje.

Dodala je i da joj nije bilo jasno zašto je javnost bila u šoku jer cijelo ovo vrijeme nisu živjeli zajedno.

''Istina je da nemamo 14 godina, ali svemu treba dati vremena. Mi nismo s tim imali problema'', rekla je glumica.

Kaley i Karl vezu su započeli krajem 2016. godine, a zaručili su se na njezin 32. rođendan, krajem studenog 2017. godine.

Izgubio glavu za 32 godine mlađom djevojkom: Skupa su još od 2016., ali rijetko ih se može vidjeti zajedno