Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pjevačica i članica žirija X Factora, Nicole Scherzinger, osramotila se na crvenom tepihu nakon što ju je novinar upitao za komentar na pakistansku djevojčicu Malalu Yousafzai.


Nicole Scherzinger je u ponedjeljak stigla na crveni tepih bitanske dodjele nagrada 'Pride Of Britain' koja se dodjeljuje osobama koje su se istaknule svojom hrabrošću diljem svijeta.

Reporter je savršeno dotjeranu Nicole u jednom trenutku upitao da prokomentira nevjerojatnu hrabrost 16-godišnja Malale, koju su talibani upucali u glavu i vrat jer se zalagala za pravo na školovanje, Nicole se nije mogla sjetiti o kome je zapravo riječ.

Vezani članci Nicole Scherzinger Što starija, to ljepša! Poznata 42-godišnjakinja pohvalila se prizorima zbog kojih su je prozvali božicom Blanca Blanco Dekoltei do pupka i opako visoki prorezi: Fotografije zbog kojih su se mnogi pitali je li ovdje bio cilj uštedjeti na materijalu

>> 'Nije bilo lako posljednjih mjeseci. Moja obitelj bila je kraj mene cijelo vrijeme'

A upravo je ova malena Pakistanka bila najveća zvijezda dodjele 'Pride Of Britain' koju joj je uručio osobno David Beckham.

'Ne znam priču baš dobro. Je li ona...?', nikako se nije mogla sjetiti Nicole, nakon čega ju je novinar informirao o kome se zapravo radi.

No, izuzev ovog neznanja, Nicole je bila puna riječi hvale i divljenje ljudima koji su svojom hrabrošću zadužili sredinu u kojoj žive te koji su se istaknuli kao nevjerojato požrtvovni pojedinci.

Kako se snašla Nicole na crvenom tepihu, pogledajte u priloženom videu. Trenutak u kojem odgovara na postavljeno pitanje o Malali nalazi se na 0:50 sekundi ovog videa.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook