Nepredvidljiva diva

Kakva opsesija - 'Znam da to zvuči ludo, ali nikad mi ga nije dosta'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Da je neobična, to je davno pokazala. No, evo je opet!

Jennifer Lawrence razvila je novu opsesiju – postala je velika obožavateljica posebnog laka za nokte kojeg je moguće naručiti isključivo iz Švicarske!

Pogledaj i ovo showbuzz Odlično funkcioniraju Opet zajedno!

Naravno, radi se o njezinom liku Rosalyn Rosenfeld kojeg je utjelovila u novom filmu redatelja Davida O. Russella – „Američki varalice“.

Iako smo se još prije tri godine uvjerili da se radi o iznimno kvalitetnoj glumici zahvaljujući njezinoj ulozi u trileru „Zimska kost“ za koju je zaradila svoju prvu nominaciju za prestižnu nagradu Oscar, ono što Jennifer Lawrence pokazuje u nadolazećem filmu „Američki varalice“ zbilja je vrijedno svakog divljenja.

U kratkoj sceni iz filma, koju ekskluzivno prikazujemo na našem portalu Dnevnik.hr, i vi se možete uvjeriti u to da Jennifer ne gine nova nominacija, a možda čak i novi Oscar, iako ga je ove godine već osvojila za glavnu žensku ulogu u odlično prihvaćenom filmu „U dobru i zlu“!

'Taj lak je poput parfema, ali kao da je truo i znam da to zvuči ludo, ali nikad mi ga nije dosta', tvrdi njezin lik u filmu koji će zasigurno još jednom potvrditi talent ove mlade glumice.

Za svoj novi film „Američki varalice“, redatelj David O. Russell okupio je uistinu zvjezdanu glumačku postavu koju uz Jennifer Lawrence predvode Bradley Cooper, Christian Bale, Jeremy Renner i Amy Adams! Uz sporedne uloge Michaela Pene, Alessandra Nivole, Louisa C.K.-a i Elisabeth Rohm neupitno je riječ o novom potencijalnom kino hitu i glavnom pretendentu u predstojećoj sezoni filmskih nagrada.

Sjećate se ovog trenutka? Evo što se dogodilo nakon!

Radnja filma 'Američki varalice'

Smješten u zavodljivi svijet jednog od najpoznatijih skandala koji su potresli američku naciju, film „Američki varalice“ priča priču o briljantnom prevarantu Irvingu Rosenfeldu (Bale) koji je skupa sa svojom jednako briljantnom britanskom partnericom i ljubavnicom Sydney Prosser (Adams) prisiljen raditi za divljeg rastrojenog agenta FBI-a Richieja DiMasa (Cooper).

DiMaso ih oboje gura u podzemni svijet Jerseyja prepunog mafije koji je opasan koliko i zavodljiv. Renner glumi Carmena Polita, strastvenog, promjenljivog političara New Jerseyja uhvaćenog između prevaranata i Federalaca. Irvingova nepredvidljiva supruga Rosalyn (Lawrence) mogla bi biti karika koja nedostaje da se cijeli njihov svijet u potpunosti sruši.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene