Robbie Williams, poznat po svojim brojnim nimalo pristojnim izdanjima, izjavio je kako mu je najvažnija misija u životu ta da mu kćer odraste u pristojnu djevojku.


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

'Sve što želim jest da ona zna reći 'hvala' i 'da, molim' te da bude pristojna. Kad uspijem u tome, mogu i umrijeti', otkrio je novopečeni tata koji je siguran u to da će djevojčica nalikovati njemu i supruzi Aydi Field te da će se baviti umjetnošću.

>> Poznati par dočekao svoje prvo dijete!

Vezani članci Opća bolnica Zadar gdje se liječi troje djece (Foto: Duško Jaramaž/Pixsell) Sedmogodišnja djevojčica koju je otac bacio s balkona stabilno: "Liječnici su optimistični oko njezinog oporavka" Ravnateljica Centra za socijalnu skrb Zagreb Tanja Brozić (Foto: Dnevnik.hr) Ravnateljica Centra za socijalnu skrb: "Nismo odgovorni za napad oca na kći, nismo mi tražili uvjetni otpust"

Iako mu se kćer rodila prije tek dva dana, Robbie već zna kako je želi odgajati. Njegov primarni cilj je da malena Theodora Rose odraste u pristojnu djevojčicu koja će biti ljubazna prema drugima. Roditeljske savjete pjevač dobiva od 'iskusne' Victorije Beckham.

>> Uz suprugu sam imao sve simptome trudnoće!

Robbie, koji je pred očima cijelog svijeta okrenuo novu stranicu u svom životu, dodao je i da misli kako će ga kći motati oko malog prsta jer joj neće moći ništa zabraniti.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook