Ne kaže se uzalud da je 'pas čovjekov najbolji prijatelj', zato su domaće zvijezde pozirale sa svojim psima i onima koji traže dom.


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci Nina Badrić Čarobna večer kao kruna karijere: Tko je kriv za tremu Nine Badrić i zašto je tijekom nastupa gutala knedle Nina Badrić Spektakl u Zagrebu: Nina Badrić oduševila na koncertu, prepuna Arena pjevala uglas više od dva sata

Da bi cijela sljedeća godina bila u znaku udomljavanja te potaknula sve one koji mogu primiti još jednoga člana u svoju obitelj, Dumovec je odlučio snimiti kalendar i uključiti u snimanje čak dvanaest osoba koje privatno imaju psa te su na neki način javnosti poznate kao ljubitelji životinja.

Svatko tko je pozvan s radošću se prihvatio ovog projekta i posvetio dio svog vremena kako bi se družio sa psom koji traži novi dom. Zvijezde snimanja pred objektivom Maje Kljajić, i same vlasnice udomljenog psa, svakako su bili četveronošci iz Dumovca, a svaki je pas odabran po karakteristikama koje su na neki način kompatibilne s osobom s kojom je fotografiran.

>> Prvi put nakon 40 godina legendarni kalendar - iznenadio!

Tako je Nina Badrić dobila svog Brita, Jelena Veljača Marion, Tatjana Jurić Belu, Tihana Harapin Frku, Nataša Janjić Dariju, Luka Nižetić Suča, Nikolina Pišek Silvu, Dubravko Šimenc Haryja, Kristina Bradač Zaksa, te Viktor Drago svoju Aggie. Neke su simpatije nastale na ovom snimanju prerasle i u trajno prijateljstvo, a mnoge naše zvijedze već su i udomile psa. Zašto to ne biste napravili i vi?

Tužne su priče koje nosi svaka od tih nesretnih životinja, ali one u sebi nose beskrajnu zahvalnost i ljubav koju su još uvijek spremne pružiti za samo malo pažnje.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!