Pogledajte najbolje Instargam čestitke poznatih i slavnih


Božićne čestitke služe tome da svim svojim voljenima pošaljemo lijepe želje i zaželimo im sretne blagdane. Neki su poslali sms, neki mail, a neki su se držali staromodnog načina i poslali čestitku poštom. Mnogi su se poznati odlučili svojim najbližima Božić čestitati putem Instagrama.

Ovo su najbolje SMS čestitke za Božić, podijelite s nama i Vaše!

Vezani članci Holly Madison - 2 Slavna je zahvaljujući skandaloznom životu s 53 godine starijim muškarcem o kojem je napisala knjigu Slika nije dostupna Što vam je tu čudno? 'Veži se za mene za Božić'

Obitelj Kardashian
Fotograf David LaChapelle zaslužan je za najkomentiraniju čestitku ovog Božića. Obitelj Kardashian odlučila je svim svojim najdražima zaželjeti sve najbolje na veoma raskošan način.

Kelly Clarkson
Poznata se pjevačica, zajedno sa svojom obitelji, odlučila dobro zabaviti pa ih je na njihovoj božićnoj čestitci zarobio Djed Božićnjak.

Hugh Hefner
Obitelj Hefner odlučila se na tradicionalnu varijantu pa su se Hugh i njegova žena skutrili na kauču, a društvo im je radio njihov kućni ljubimac.

Ellen DeGeneres i Portia de Rossi
Ellen je odlučila i napraviti svoju božićnu čestitku inspiriranu kontroverznim spotom. Na Photoshopiranoj čestitci ona i njezina supruga Portia De Rossi sjede na motoru u istoj pozi kao Kanye i Kim u spotu. U opisu slike stoji samo: 'Veži se za mene za Božić'.

Mena Suvari
Ova neobična obiteljska fotografija zasigurno će vas natjerati da zavolite ovu obitelj.

Leann Rimes i Eddie Cibrian
Njihova obiteljska fotografija proglašena je najsimpatičnijom ovog Božića.

Rebecca Romijn i Jerry O'Connell
Identične pidžame i svi njihovi kućni ljubimci također su mamili osmijehe na lica njihovih bližnjih.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook