Severina je prije 15 godina na Karlovačkim danima piva nastupila u trapericama i majici bez rukava te s beretkom.

Galerija


Jedna od najpoznatijih pjevačica na ovim prostorima Severina (48) tijekom godina mijenjala je svoj stil odijevanja, a sada mu više posvećuje pozornost nego nekada. 

Vezani članci Severina Seve iznenadila nikad viđenom fotografijom iz Amerike i riječima uz nju, na tom je putu uživala s posebnom osobom Severina i Igor Kojić Nakon što je Severina otkrila da je Božić provela sa sinom, i Igor Kojić pokazao je gdje se nalazi

Na fotografijama Splićanke snimljenim prije 15 godina na Karlovačkim danima piva vidljivo je koliko se promijenila kada je o modi riječ. Severina je tada nastupila u trapericama s velikim remenom i majici bez rukava koja joj je dosezala do pupka i preko nje je prebacila drugi remen. 

Na glavi je nosila beretku s likom argentinsko-kubanskog revolucionara Che Guevare, a u jednom trenutku pjevačica je salutirala. Cijelo je vrijeme imala osmijeh na licu i dok je pjevala, privlačila je pozornost senzualnim pokretima. Pokazivala je i univerzalni simbol za mir. 

Severinina frizura i figura nisu se puno promijenile, samo ih je dotjerala do savršenstva. Otada je pjevačica dobila i zavidnu vojsku obožavatelja te ostvarila veliku popularnost na ovim prostorima. 

Prepoznajete li nekadašnju ljepoticu? Bila je velika zvijezda, a onda su je uništili seks-skandal i ovisnosti