Ali jedno je ostalo isto!

Zgodni Ukrajinac koji je raspametio Maju na početku karijere izgledao je potpuno drugačije, bez kovrča ga je teško prepoznati!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Oleg Tatarynov Oleg Tatarynov Oleg Tatarynov Oleg Tatarynov Oleg Tatarynov Oleg Tatarynov Oleg Tatarynov Oleg Tatarynov Oleg Tatarynov Oleg Tatarynov +2 Oleg Tatarynov Galerija

Oleg Tatarynov oduševio je gledatelje svojom akrobatskom točkom u showu "Supertalent", a posebno je zadivio ženski dio publike. Pogledajte kako je izgledao prije pet godina.

Jedan od natjecatelja showa "Supertalent" koji je privukao veliko zanimanje publike je 32-godišnji Ukrajinac Oleg Tatarynov.

Pogledaj i ovo Oleg Tatarynov bezobrazno zgodan Maju Šuput je raspametio ubojitim trbušnjacima i plavim okicama, a njegove seksi fotke s Instagrama nikoga neće ostaviti ravnodušnim

Njegova akrobatska točka oduševila je publiku i žiri, a posebno su bile zadivljene Maja Šuput i Martina Tomčić, koje su zinule čim je išetao na pozornicu u raskopčanoj košulji. Maja se i potpuno raspametila kada je čula da se preziva isto kao i njezin muž Nenad i Oleg je od žirija dobio četiri "da".

Nestašne kovrče, plave oči i nevjerojatno isklesan torzo Olegu su u kratkom roku donijeli brojne obožavateljice među gledateljicama showa, pa će mnoge razveseliti da je njegov Instagram prepun golišavih fotki, od kojih na nekima nema baš ništa na sebi. Zgodni Oleg radi i kao model, a na društvenoj mreži ima više od 86 tisuća pratitelja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Oleg Tatarynov (@olegtatarynov)

Iskopali smo i njegove fotografije od prije pet godina, kada se tek počeo baviti akrobacijama i kada je imao kratku kosu s kojom ga nije lako prepoznati, no mišići su i tada bili itekako izraženi. Pogledajte kako je tada izgledao u našoj galeriji.

Oleg je, inače, Ukrajinac sa španjolskom adresom, a njegov je talent akrobatski ples na šipci. Svaki njegov nastup novo je suočavanje s opasnošću, a u to se uvjerio na vlastitoj koži nakon što je u prošlosti pretrpio teške tjelesne ozljede prilikom pada s visine od 6 metara. Iako je strah sastavni dio njegovih nastupa, energija publike pomaže mu u tome da zaboravi na svoje strahove i da uživa na pozornici.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Tonči Huljić Petar Grašo - 5 +0 Petar Grašo Celebrity Petar Grašo opet ljubi! U vezi je s 14 godina mlađom pjevačicom koja je svima već jako dobro poznata

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene