2010. godine Jelena se prijavila i na izbor za Miss Hrvatske.

Galerija


"10 years challenge" zaludio je društvene mreže.

Vezani članci Jelena Perić i Igor Bubnjić (Foto: Instagram) Hrvatska verzija Kim Kardashian na profesionalnim trudničkim fotografijama izgleda bolje od originala Jelena Perić (Foto: Instagram) Pohvalila se blistavom stvarčicom: Hrvatska Kim Kardashian postat će supruga bivšeg Vatrenog

Izazov u kojem poznati i manje poznati korisnici interneta dijele sa svojim obožavateljima fotografije kako su izgledali prije 10 godina, odnosno 2009. godine, te kako izgledaju danas preplavio je društvene mreže.

Njemu nije odoljela ni make-up blogerica i influencerica Jelena Perić, koja je poznata i kao jedna od dvojnica slavne starlete Kim Kardashian, što joj je i donijelo veliku popularnost kod nas, ali i izvan granica Lijepe Naše.

Jelenu tako samo na Instagramu prati više od 1,1 milijun obožavatelja, čime je atraktivna brineta postala najpopularnija Hrvatica na toj društvenoj mreži.

2010. godine Jelena se prijavila i na izbor za Miss Hrvatske, a danas oduševljava svakom svojom fotografijom i make-up tutorijalom koji objavi na svom profilu.

Te godine bila je znatno drugačija, a mnogi se slažu da je vizažistica iz Dugog Sela i nekada izgledala odlično. 

Jelena je u međuvremenu obrisala fotografiju izazova, no mi smo u arhivi pronašli fotografiju kako je izgledala na spomenutom izboru ljepote 2010. godine, a vama ostavljamo da sami prosudite koliko se toga na njoj promijenilo.

Goran Višnjić prošetao se Dubrovnikom s lijepom kćeri Lanom, ponosni tata nije ju ispuštao iz ruke

Glumac i dalje uživa s upola mlađom dadiljom svoje djece koja ga je utješila nakon razvoda

Oglasio se bivši dečko trenutačno najpoznatije ljubavnice na svijetu: ''Varala me i bila škrta, htjela je da joj sve plaćam''