Jacques Houdek izgledao je znatno drugačije prije 15 godina.

Galerija


Jacques Houdek na domaćoj glazbenoj sceni živi već 17 godina, a njegov prvi nastup za širu javnost bio je s pjesmom ''Čarolija'', s kojom se predstavio na Dori 2002. godine.

Vezani članci Jacques Houdek (Foto: IN Magazin) - 2 Jacques se oglasio nakon Rokova nastupa: "Razočarani smo i tužni baš kao i svi vi, ali..." Roko Blažević (FOTO: Nel Pavletic/PIXSELL) Jacques i Roko otputovali su na Eurosong u Izrael: "Spremni smo biti prvi, spremni smo biti zadnji!"

Nakon toga uslijedio je cijeli niz hitova i nagrada, a nerijetko je i sastavni dio brojnih glazbenih natjecanja gdje sudjeluje kao član žirija.

Prvi show na kojem je Houdek pomogao pronaći glazbenu zvijezdu bio je Story Supernova gdje je pjevač pomagao u predselekcijskim odabirima u Karlovcu i Koprivnici.

Jacques je tada na svojem licu imao puno manje brade. Nosio je tanku decentu bradu, a na glavi je često nosio marame koje su u to vrijeme bile i njegov zaštitni znak.

Iako danas uglavnom odijeva tamne boje, u to vrijeme, prije nešto više od petnaest godina ovaj je glazbenik obožavao svjetlije tonove, a nerjetko je i oko vrata nosio tada moderne lance.

Inače, u siječnju 2011. na pjevačkom natjecanju Open Mic UK u Londonu zauzeo je 4. mjesto od ukupno 16.000 prijavljenih natjecatelja. Sudjelovao je i u britanskom showu X Factor, gdje je dobio nadimak ''Croatian sensation'' te izborio ulazak u top 100 kandidata no međutim, natjecanje nije mogao nastaviti zbog činjenice što nije imao radnu dozvolu. Na finalu Eurosonga 2017. u Ukrajini zauzeo je 13. mjesto s pjesmom "My friend".

Zavirite u galeriju i pogledate kako je Houdek izgledao prije 15 godina.

Milanka Opačić s minivalom na glavi? O da! Pogledajte kako je izgledala prije deset godina

Na koga vas podsjeća posljednja žena koju je princ William ljubio prije nego je upoznao Kate?

Mršava Kelly vs. ona s bujnim oblinama: Oko tijela britanske starlete već se godinama lome koplja