Svjetski poznata glumica

NE PRESTAJE ŠOKIRATI Djeci uvela strogi režim prehrane

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Gwyneth Paltrow u vrlo kratkom vremenu od američke miljenice postala je jedna od najomraženijih osoba u Hollywoodu.

Američka glumica nekoć je bila poznata kao prava slatkica, no u zadnjih nekoliko godina njezino ime sve češće se spominje u negativnom kontekstu. Naime, Gwyneth Paltrow svojim izjavama i ponašanjem poprilično je šokirala javnost, te se od slatke Oscarovke pretvorila u jednu od najomraženijih osoba u Hollywoodu.

Pogledaj i ovo Apple Martin njezina slika i prilika Lijepa kći slavne glumice pozirala u maminoj legendarnoj prozirnoj haljini i sve vratila 20 godina unatrag!

'Imati regularan posao i biti majka, iako ima izazova, nije isto kao i biti na setu.' Tom izjavom Paltrow je užasnula velik dio javnosti, jer što se nje tiče snimati film mjesec dana i pritom zaraditi milijune dolara je puno teže od svakodnevnog posla za majke.

Nakon što je lansirala lifestyle stranicu 'Goop' mnoge je razbjesnila jer su njezini prijedlozi bili suludi za 'obične ljude'. Sunčane naočale od tisuću dolara, kožna jakna od tri i pol tisuće dolara za Paltrow su možda sitnica, ali ne i za većinu svijeta. Poznata je i po jednako suludim savjetima koje dijeli.

Poznata je i po tome što slijedi strog režim prehrane. Ne jede hranu koja sadrži gluten, a sinu i kćeri ne dopušta da jedu tjesteninu, rižu i kruh jer je to loše za njih. Također, jednom prilikom je izjavila da bi radije umrla nego dopustila svojoj djeci da jedu juhu iz vrećice.

Prije nekoliko godina Paltrow je prisustvovala modnom događaju u butiku prijateljice i slavne dizajnerice Stelle McCartney. Druženje se nastavilo u jednom restorana nekoliko zgrada niže, i dok su njezin tadašnji suprug Chris Martin, manekenka Miranda Kerr i glumica Jane Fonda prošetali do restorana, Gwyneth je šofer morao provozati tih nekoliko metara.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene