Neko se vrijeme nagađalo tko je misteriozna slavna osoba zaražena virusom HIV-a, a onda je i sam Sheen izašao s istinom u javnost. Ipak, tek sada na vidjelo izlaze detalji.


Osim što se bori s opakom bolešću, bivšim ženama, novčanim problemima, sada je u javnost izašla snimka koja je otkrila kako je Charile Sheen godinama uspješno skrivao svoju tajnu. Droga, alkohol i promiskuitet uvijek se vezuju uz njegovo ime kao i česti naleti bijesa i skandali koje ne prestaje priređivati.

Vezani članci Charlie Sheen (Foto: Profimedia) Na vrhuncu karijere sve je krenulo nizbrdo: Uništili su ga droga i alkohol, veze s prostitutkama, a sve je šokirao kad je priznao da ima HIV Elizabeth Hurley, Hugh Grant (FOTO: Profimedia) Uhvaćeni s prostitutkama: Potrošili bogatstvo na seksualne usluge, a neki se pravdali smiješnim objašnjenjima

Snimku razgovora jedne od Charlievih ljubavnica i njegovog 'agenta' nabavio je 'The National ENQUIRER' i ekskluzivno je ustupio 'Radar Online' portalu. Charlie je svoje ljubavnice prisiljavao da potpišu ugovor o neotkrivanju u na taj način si osigurao zaštitu privatnosti jer u slučaju otkrivanja, potpisnice bi snosile posljedice.

Na jednom dijelu snimke čuje se Sheenov 'agent' kako tjera ženu, koja je snimila razgovor, da potpiše ugovor prije nego se nađe s glumcem. 'Želim da napraviš nešto prije nego te Charlie vidi. Nije velika stvar', čuje se kako 'agent' objašnjava.

'On samo želi da potpišeš dokument kojim ćeš potvrditi da nikome nećeš ništa reći o ovom sr***. Nikome ništa ne smiješ reći, ni o čemu ste pričali ni što ste radili. Razumiješ? To je običan ugovor o neotkrivanju, i u nekim firmama ga se potpisuje', objasnio je 'agent'.

Nakon što bi ljubavnice potpisale taj ugovor, glumac više nije morao brinuti o tome kako će istina o njegovoj bolesti stići u javnost. Dr. Gilda Carle, psihoterapeut kaže kako je Charile sociopat koji nikada ne preuzima odgovornost za svoje postupke. Njegova narcisoidnost stavljao ga je uvijek ispred onih čije je živote svojim ponašanjem doveo u opasnost.

Pogledajte jedan od Charlievih nebrojenih ispada u javnosti tijekom godina.