Justin Cooper više se ne bavi glumom i izvršni je producent na radiju Fox Sports.

Galerija


Justin Cooper (31) ušao je u svijet glume kao dijete, a poznat je po ulozi nestašnog klinca Dennisa u komediji "Vragolasti Dennis 2" iz 1998. kojeg ovoga vikenda možete pogledati i na Doma TV. 

Vezani članci Gerard Butler (Foto: Profimedia) Ne piju više ni kap alkohola: Nekad raskalašene zvijezde odlučile su se na novi, potpuno trijezan život Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Danas imaju milijune, a nekad su živjeli u kombiju, spavali u ormarima i bili beskućnici

Hit film je snimio sa samo devet godina, a radnja se vrti oko dječaka koji uvijek nekako nanese štetu svom susjedu, gospodinu Wilsonu, iako ima dobre namjere. Wilson je često bijesan zbog Dennisa, no zapravo mu je on i simpatičan i u "Vragolastom Dennisu 2" postane ljubomoran kada dođe njegov djed. 

Cooper je zapravo slavu stekao već 1997. u filmu "Lažljivac" u kojem je odigrao glavnu ulogu uz poznatog glumca i komičara Jima Carreyja.

Komedija je ostvarila zaradu od 302 milijuna dolara dok je u nju uloženo 45 milijuna dolara. 

Justin je zakoračio u glumački svijet već s pet godina kada se pojavio u reklami za pizzeriju i gostovao u kultnoj seriji "Puna kuća".

Više se ne bavi glumom  i izvršni je producent za "The Ben Maller Show" na radiju Fox Sports. 

Mamićeva snaha skinula se u minijaturni bikini, za to je imala poseban razlog