Eva Longoria često ode u trgovinu u posve prirodnom izdanju, a dijeli i fotografije na Instagramu bez trunke šminke te pokazuje svoje izvježbano tijelo u badićima koje često nosi.

Galerija


Eva Longoria (45) jedna je od holivudskih zvijezda koje s godinama izgledaju sve ljepše i na tome mukotrpno radi. 

Vezani članci Eva Longoria Naporan rad se isplatio: Nakon trudnoće u nekoliko mjeseci isklesala tijelo, obožavatelje baca u trans svakom novom fotkom Eva Longoria Imala je problema s viškom kilograma u trudnoći, ali danas joj se svi dive: "Kako je ovo moguće?"

Glumica naporno trenira i pojačala je svoj ritam tijekom pandemije koronavirusa, a otkad je 2018. rodila sina Santiaga blista. Ljepotica od tek 157 centimetara ima kućnu teretanu i obožava raditi razne vježbe na spravama, ali brine i o stanju uma pa meditira i bavi se jogom.

Fotografije sa svojih treninga često dijeli na Instagramu kao i one u badiću. Ipak, čak i kada je ona u pitanju, jasno se vidi razlika u njezinom izgledu kada je u prirodnim, nesređenim izdanjima i kada je spremna i ušminkana za crveni tepih. 

"Instagram nasuprot realnosti. Biram stvarnost svaki put", nedavno je napisala Eva uz fotografiju u blještavoj, zlatnoj haljini i onu na kojoj je na bazenu i drži sina u naručju bez ikakve šminke na licu. 

Glumica, koja nema problema sa samopouzdanjem, često zna objaviti slike u svom prirodnom izdanju te otići do trgovine u ležernom, sportskoj odjeći. Tada se mogu primijetiti sitne nesavršenosti na njezinom licu i bljeđa koža koje tijekom svečanih događanja vješto prekrije šminkom. 

Inače, glumica, koja se proslavila u seriji "Kućanice", je od 2016. u braku s poduzetnikom Joséom Pepeom Bastonom (52), a na Instagramu je prati osam milijuna ljudi. 

Glumac preminuo u 59. godini nakon tragične nesreće na plaži, vijest je potvrdila supruga u emotivnoj ispovijesti

Meghan je pričala Opri da vodi običan život, ali dok je pokazivala vrt kuće u kojoj živi, neki su detalji ukazali da to baš i nije tako