Transformacija

Sjećate se Erica Formana iz ''Ludih 70-ih''? 13 godina od kraja serije ovaj glumac izgleda skroz drugačije!

Topher Grace (Foto: Profimedia) Topher Grace (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Topher Grace (Foto: Profimedia) Topher Grace (Foto: Profimedia) Topher Grace (Foto: Profimedia) Topher Grace (Foto: Getty Images) Topher Grace (Foto: Getty Images) +0 Topher Grace (Foto: Getty Images) Galerija

Topher Grace, proslavio se ulogom u seriji ''Lude sedamdesete'', no danas ga gledamo u jednako uspješnoj seriji ''Black Mirror''.

Kad se spomene ime Tophera Gracea, većini na pamet zasigurno padne lik Erica Formana kojeg je spomenuti glumac utjelovio u seriji ''Lude sedamdesete''.

Pogledaj i ovo Laura Prepon i Wilmer Valderrama - 2 Sjećate li ih se? Kako danas izgledaju Fez i Donna iz ''Ludih sedamdesetih''? Nakon dugo vremena pojavili su se u javnosti, evo koliko su se promijenili

Serija se prikazivala od 1998. do 2006. godine i pratila je odrastanje Erica i njegovih prijatelja u drugoj polovici 70-ih godina.

A 13 godina nakon što se ovaj show prestao snimati, Tophera opet gledamo u hit seriji. Riječ je o ''Black Mirroru'' gdje je utjelovio Billyja Bauera, osnivača i voditelja divovske tehnološke tvrtke Smithereens. Radi novog projekta Topher je promijenio i imidž, a sve je objasnio u intervjuu za Vulture. Kad je njegova frizura u pitanju, riječ ipak nije bila o njegovoj kosi već o periki. 

Na Instagramu je podijelio fotografiju svoje transformacije. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wishing everyone a #peaceful and #blessed weekend. - Billy Bauer

A post shared by Topher Grace (@tophergrace) on

Tophera pamtimo i po ulogama u filmovima ''Spider-Man 3'', ''Win a Date with Tad Hamilton!'', ''In Good Company'', ''Interstellar'' te '' BlacKkKlansman''.

Bilo je tu još filmova u kojima se pojavio kao što su ''Traffic'', ''Mona Lisa Smile'', ''Valentine's Day'', ''Take Me Home Tonight'', ''The Big Wedding'', ''War Machine and Breakthrough''.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene