Kako živi!

Nekad je žarila i palila domaćom scenom, a danas ima novu karijeru i teško ju je prepoznati na prvi pogled!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nikol Bulat se nakon uspješne karijere s grupom Feminnem preselila u London, u kojem i danas živi, a u međuvremenu se i poprilično promijenila.

Bivša članica grupe Feminnem Nikol Bulat danas živi potpuno drugačijim životom nego u dane najveće slave kada je žarila i palila domaćom glazbenom scenom, nakon čega se preselila u London.

Pogledaj i ovo Nikol Bulat ''Moj svijet'' Otkako je napustila našu hit-grupu, o ovoj Hrvatici malo se zna, no sada nešto rado dijeli s javnosti

33-godišnja Nikol na svojem profilu na Instagramu, gdje je prati više od 56 tisuća ljudi, dijeli trenutke svoje svakodnevice, izaziva veliku pažnju i njihovo divljenje, pogotovo na račun izgleda i modnog ukusa, a mnogima je postala i modna inspiracija. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @nikolxxnikol

Nikol se u međuvremenu dosta promijenila i mnogi je ne bi prepoznali da je slučajno sretnu jer nimalo ne nalikuje na svoju verziju s početka glazbene karijere. Nakon glazbene karijere diplomirala je kazneno pravo, obožava modne trendove, a posljednjih devet godina je u sretnoj vezi s nogometašem Ivanom Šunjićem.

U vrijeme razlaza s bivšim članicama grupe Femminem Nedom Parmać i Pamelom Ramljak kružile su priče da se djevojke nisu nikako slagale, i to uglavnom zbog izgleda, pa je tako suradnji došao kraj. Nikol se nakon toga posvetila studiju prava i samostalnoj karijeri. 2011. godine je objavila pjesmu "Strašno ti stojim", koja je neko vrijeme bila hit u domaćim klubovima, a nastala je u suradnji s glazbenim producentom Costijem Ioniteom, koji inače surađuje sa Shakirom.

"Do njega sam došla kada sam tražila dozvolu za obradu jedne pjesme. Dobila sam njegov kontakt jer je on bio autor, a nakon nekog vremena dogovorili smo suradnju. Ja sam prva pjevačica s ovih prostora s kojom Costi surađuje", izjavila je tada Nikol.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Anatacha Filimone - 6 Anatacha Filimone - 7 Anatacha Filimone - 9 Anatacha Filimone - 8 +21 Supertalent: Anatacha Filimone Kević Zandamela Celebrity Prvi razgovor s Anatachom nakon pobjede, evo što planira s osvojenih 200 tisuća kuna: "Film cijelog mog života proletio mi je kroz glavu"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene