Doznajte više

Kako blokirati vijesti o kraljevskoj bebi na Facebooku i Twitteru?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ima onih koji su veoma uzbuđeni oko rođenja kraljevske bebe toliko da troše tisuće dolara na memorabilije,slave uz torte i dijele svoje uzbuđenje s drugima na mnogim društvenim stranicama.

Također, ima i onih koji ne žele čuti ni riječi o novorođenoj bebi Kate Middleton i Princa Williama.

Pogledaj i ovo showbuzz Camilla priznala 'Svi smo stalno pokraj telefona, beba stiže krajem tjedna'

Za tu drugu skupinu, poplave online vijesti i novosti na Facebooku i Twitteru čine se neizbježne, ali ne mora biti tako.
Evo par načina kako možete blokirati novosti o kraljevskoj bebi na Facebooku i Twitteru:

>> Kraljevska beba - Najiščekivanije rođenje u FOTOGRAFIJI!

1. Instalirajte program Unbaby.Me na svoj Chrome pretraživač
Naravno, program Unbaby.Me je izumljen kako bi blokirao curenje vijesti o bilo čijem novorođenom djetetu, ali može poslužiti i za kraljevsku bebu.
Program možete instalirati >ovdje<. Kada je program instaliran, samo morate unijeti riječi koje želite da budu blokirane. Preporučujemo riječi 'kraljevska beba', 'royal baby', itd. i ime djeteta (kada bude objavljeno).
Ovaj program slike i vijesti djeteta automatski zamjenjuje fotografijama mačke, iako možete podesiti program na slike psa ili plaže. Ova solucija radi jedina na Google Chromu na društvenim stranicama Facebook i Twitter.

2. Postavite Twitter Filter u postavkama Tweetdecka
Ako koristite Tweetdeck Twitter aplikaciju na svome računalu, postoji vrlo jednostavan način blokiranja sadržaja o kraljevskoj bebi. Na svome 'timelineu' kliknite na strelicu u gornjem desnom dijelu ekrana kolumne i označite 'drop-down' meni sa riječi 'content'. U polju 'content excluding' upišite riječi koje želite blokirati. To bi trebalo ukloniti tweetove koje sadrže riječi koje ste unijeli.

3. Zatvorite oči
Ako ne upale ni prva ni druga tehnika, najbolje je osloniti se na staromodne tehnike: zatvorite oči i ignorirajte sve što se tiče te teme. Naravno, The Guardian je sve to olakšao stavivši tipku 'hide' na vijesti o kraljevskoj bebi.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene