objavila preslatku fotku

Slovenka koju navodno ljubi Šime Vrsaljko pokazala da uživa u majčinstvu, no i dalje šuti o onome što sve zanima

Kaja Vidmar Kaja Vidmar Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Kaja Vidmar Šime i Matea Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) +0 Kaja Vidmar Galerija

Kaja Vidmar na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira s kćeri u naručju, a šuška se da ju je dobila sa Šimom Vrsaljkom.

Slovenska manekenka i influencerica Kaja Vidmar našla se u centru pažnje zbog glasina da čeka dijete s našim nogometašem Šimom Vrsaljkom.

Pogledaj i ovo Kaja Vidmar gotovo je sa skrivanjem Slovenka Kaja Vidmar preslatkom objavom napokon i službeno potvrdila da su glasine o njoj i Šimi Vrsaljku bile istinite!

Kaja je ovaj mjesec rodila kćer, što je otkrila na društvenim mrežama, no još skriva tko je otac djevojčice, kao i njezino ime.

Sada je u pričama na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira s kćerkicom u naručju, a po njezinu osmijehu se vidi da baš uživa u majčinstvu. Fotku pogledajte u galeriji.

Ranije je za slovenski 24ur otkrila neke detalje o svojem tajanstvenom partneru i ocu djeteta.

"On je moj vitez, o kojem sam toliko čitala u svim svojim omiljenim povijesnim romanima. Najveća mi je podrška, povod za svakodnevni smijeh i motivator u svakom pogledu", kazala je Kaja, koja, kao i Vrsaljko, trenutno živi u Madridu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kaja Vidmar (@kaja.vidmar)

Kaja se u Sloveniji proslavila kada je za naslovnicu Playboya pozirala potpuno gola na konju, a pozirala je i za druge časopise te se pojavila u nekoliko glazbenih spotova. Sudjelovala je i u slovenskoj inačici showa "Ples sa zvijezdama".

Glasina o vezi s našim nogometašem uslijedile su nakon napisa o njegovim bračnim problemima sa suprugom Mateom Vrsaljko, jer se Šime u javnosti počeo pojavljivati bez vjenčanog prstena, a s Instagrama, koji je nedavno ugasio, obrisao je njihove zajedničke fotografije.

Šime i Matea upoznali su se još u srednjoj školi, a 2016. godine su se zaručili. Vjenčali su se 2017. godine, a godinu dana kasnije postali su roditelji sina Bruna. Slovili su kao jedan od najatraktivnijih domaćih parova, a Šime se često volio pohvaliti lijepom suprugom.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Mendes - 1 Eva Mendes - 4 Eva Mendes - 3 Eva Mendes i Ryan Gosling (Foto: Profimedia) +15 Eva Mendes (Foto: Profimedia) Celebrity Rijedak izlazak ljepotice koja se godinama skriva od javnosti, mnogi još žale što je napustila svijet slavnih

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Shiloh Jolie-Pitt Shiloh Jolie-Pitt Shiloh Jolie-Pitt Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) +4 Shiloh Jolie-Pitt (Foto: AFP) Celebrity Godinama je htjela biti dječak, a onda se naglo promijenila i sada sve više nalikuje svojoj prekrasnoj mami!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene