Prvi put na tribinama!

Lijepa Kaja bodrila je svog Vrsaljka u teškom trenutku, ne krije koliko je ponosna na njega!

Kaja Vidmar Kaja Vidmar Kaja Vidmar/Instagram 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Kaja Vidmar - 3 Kaja Vidmar - 4 Kaja Vidmar - 5 Kaja Vidmar - 1 Kaja Vidmar - 2 Kaja Vidmar i Šime Vrsaljko Kaja Vidmar Kaja Vidmar i Šime Vrsaljko Kaja Vidmar Kaja Vidmar +13 Kaja Vidmar Galerija

Kaja Vidmar s tribina je po prvi javni put pratila svog partnera Šimu Vrsaljka i to u trenutku kada se svečano oprostio od nogometne karijere u našoj reprezentaciji.

Kaja Vidmar na poseban je način podržala svog partnera Šimu Vrsaljka koji se emotivno oprostio od Hrvatske nogometne reprezentacije. 

Pogledaj i ovo Šime Vrsaljko I bio je najmlađi Vatreni! Pogledajte kako je Šime Vrsaljko izgledao prije 13 godina, njegovao je malo drugačiji imidž nego danas!

Šimi je prije početka utakmice Hrvatska-Danska uručen njegov dres s brojem 52 i fotografija na kojoj leži na hrvatskoj zastavi, a koja je za vrijeme Svjetskog prvenstva 2018. obišla cijeli svijet. Na ovaj se način hrvatska nogometna reprezentacija oprostila od Vrsaljka na kraju njegove nogometne karijere za Hrvatsku, a poseban trenutak Kaja je pratila s tribina u VIP loži i sve snimila za svoj Instagram.

Podijelila je dvije priče na kojima je snimala ekran, a potom i maksimirski stadion gdje se utakmica održavala, a Šimu je označila na videozapisima i stavila emotikone srca i vuka uz njegovo ime.

Ovo je Kaji prvi put da Šimu prati s tribina, a da javnost zna za to otkako se u nekoliko mjeseci odvijala prava zavrzlama oko njihove tajne veze. Nakon puno mjeseci šuškanja, Kaja i Šime vezu su potvrdili obiteljskim crtežom na Instagramu. Od tada ne prestaju dijeliti zajedničke fotografije, a njihove obožavatelje i pratitelje posebno razveseljavaju objave Kaje kada fotografira njihovu kćerkicu Viktoriju.

Mnogi misle da su lijepa Slovenka i Šime i stali pred oltar jer su na fotografijama s vjenčanja Dominika Livakovića imali prstenje.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Nikol Bulat - 1 Nikol Bulat - 2 Nikol Bulat - 3 Nikol Bulat - 4 +4 Nikol Bulat - 6 Nekad i sad Bivša feminemka žarila je i palila domaćom scenom, a danas ne nalikuje na sebe i živi potpuno drugačije

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Natalie Imbruglia - 4 Natalie Imbruglia - 1 Natalie Imbruglia - 5 Natalie Imbruglia - 3 +12 Natalie Imbruglia - 2 Nekad i sad Prije 25 godina osvojila je sve megahitom koji se još pjevuši, a evo kako danas izgleda i čime se bavi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene