Zabavljaju se!

Kaja Vidmar podijelila je novu fotografiju našeg nogometaša, evo tko mu pravi društvo!

Kaja Vidmar Kaja Vidmar Instagram 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Kaja Vidmar i Šime Vrsaljko Kaja Vidmar i Šime Vrsaljko Kaja Vidmar Kaja Vidmar na Instagramu - 3 Kaja Vidmar na Instagramu - 2 Kaja Vidmar Kaja Vidmar Kaja Vidmar Kaja Vidmar Kaja Vidmar +15 Kaja Vidmar - 3 Galerija

Kaja Vidmar podijelila je novu fotografiju Šime Vrsaljka na svom Instagram profilu, pogledajte kako naš nogometaš uživa s kućnim ljubimcem.

Kaja Vidmar ne prestaje dijeliti obiteljske trenutke otkako su ona i Šime Vrsaljko potvrdili svoju vezu nakon višemjesečnih šuškanja.

Pogledaj i ovo Šime Vrsaljko I bio je najmlađi Vatreni! Pogledajte kako je Šime Vrsaljko izgledao prije 13 godina, njegovao je malo drugačiji imidž nego danas!

Lijepa Slovenka sad je objavila fotografiju Šime na svojoj Instagram priči na kojoj se nogometaš igra sa kućnim ljubimcem, velikim njemačkim ovčarom.

Kaja je na fotografiji kratko napisala: ''Ljubavi moje'' uz emotikon smeđeg srca.

Vidmar je njihovu romansu prva potvrdila fotografijom crteža na kojem se nalaze ona, Vrsaljko i njihova beba Viktorija, a krajem lipnja na Kajinom je Instagramu osvanula i prva njihova zajednička fotografija na kojoj su golupčići zaljubljeni pozirali na jahti.

Nakon vjenčanja Dominika Livakovića krenula su i šuškanja kako su lijepa Kaja i Vrsaljko već i razmijenili bračne zavjete jer su na fotografijama s vjenčanja vidljivi prsteni na njihovim desnim rukama.

Vrsaljko je još prošle godine potaknuo glasine o razvodu od supruge Matee, kada je s Instagrama obrisao njihove zajedničke fotografije, a zatim se u javnosti počeo pojavljivati i bez vjenčanog prstena.

Matea bila je Šimina prva ljubav i zajedno su bili od srednje škole, a vjenčali su se 2017., nakon devet godina veze. Početkom lipnja 2018. godine dobili su sina Brunu.

Ljubav Kaje i Šime počela je vrlo brzo, a par ne krije koliko je sretan jer je njihovu sreću brzo uvećala i kćerkica.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Tomčić i suprug Martina Tomčić i suprug Martina Tomčić i suprug Martina Tomčić, Mark Bagarić +2 Janko Popović Volarić i Martina Tomčić Zanimljivosti Pogledajte kako izgleda suprug Martine Tomčić, u braku su skoro 20 godina, no nemamo ga često priliku vidjeti!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Saša Lozar Saša Lozar Saša Lozar Saša Lozar - 1 +13 Saša Lozar - 2 Celebrity Saša Lozar pokazao kako uživa sa suprugom s kojom ga rijetko vidimo, a još rjeđe su u ovakvim izdanjima!
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene