Srpska pjevačica Kaja Ostojić (36) prema pisanjima srpskih medija razvodi se zbog hrvatskog nogometaša Matea Pavlovića.

Galerija


Atraktivna brineta iz Srbije Kaja Ostojić popularna je pjevačica koja upravo podiže prašinu i puni stupce tabloida svojim razvodom od DJ-a Juniora Jacka (48). 

Vezani članci Kaya Ostojić - 2 Srpska pjevačica otkrila detalje veze s našim nogometašem zbog kojeg je navodno okončala brak: "Prava sam sretnica" Slika nije dostupna Lucas da Silva prekida karijeru zbog problema sa srcem

"Vito i ja smo se rastali na miran način, sporazumno, jer je ljubav prestala između nas. Nije bilo nikakvih skandala, preljuba i nikakvog trećeg lica. Mi smo normalni ljudi i na taj način smo i prekinuli našu zajednicu, i jako me pogađa kad pročitam sve laži koje se danima pišu o nama. Dakle, bez bilo kakvih skandala i dostojanstven kraj. Sada bih voljela nastaviti s normalnim životom i vratiti se glazbi. Hvala", napisala je na društvenim mrežama.

Iako ona tvrdi da nema treće osobe, Blic se raspisao da je razlog razvoda Mateo Pavlović (29), hrvatski nogometaš koji igra za Angers SCO. 

Kao dokaz navode činjenicu da je Kaja na Instagramu objavila fotografiju iz Pariza s opisom: "Ono što je dobro, nikad ne zakasni." Istovremeno je i Mateo na svom Instagramu objavio fotku iz Pariza, no malo kasnije ju je pobrisao, a Kaja ju je prije toga lajkala. 

Izvor blizak pjevačici tvrdi da ona i njezin sadašnji suprug već duže vrijeme žive odvojeno te da je ona jako slaba na mlađe nogometaše, a potvrdio je i glasinu da se zaljubila u Hrvata Matea. 

Možete li prepoznati nekadašnju seks-bombu raskošnog glasa koja je bila san svakog tinejdžera?