Bizarna pravila

Reality zvijezda otkrila sve detalje razuzdanih tuluma milijunaša i kralja Instagrama

Dan Bilzerian (Foto: Instagram) Dan Bilzerian (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Dan Bilzerian (Foto: Instagram) Kaitlyn Isham i Dan Bilzarian (Foto: Instagram) Dan Bilzerian (Foto: Getty Images) Dan Bilzerian (Foto: Getty Images) Dan Bilzerian (Foto: Getty Images) Dan Bilzerian (Foto: Getty Images) Dan Bilzerian (Foto: Getty Images) +0 Dan Bilzerian (Foto: Getty Images) Galerija

Kaitlyn Isham dobila je priliku i bila dio jednog od najrazuzdanijih i najpopularnijih tuluma na svijetu, onaj kralja Instagrama Dana Bilzeriana.

Bivša reality zvijezda Kaitlyn Isham u eksluzivnom razgovoru za Daily Mail Australia otkrila je pozadinu raskošnih tuluma Instagram playboya Dana Bilzeriana.

Pogledaj i ovo showbuzz Bacio je s krova VIDEO Bogataš zamalo ubio porno glumicu!

29-godišnja Kaitlyn bila je natjecateljica showa "The Seven Year Switch", koja je nazočila tulumu organiziranom u čast nove Danove tvrtke Ignite Cannabis Co. i na kojem su bili brojni reperi i sportaši, a što se djevojaka i druženja tiče, ulaz je bio samo dopušten onima vrlo atraktivnog izgleda.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dan Bilzerian (@danbilzerian) on

"Čula sam da organizira tulum pa sam poslala poruku njegovu timu da pitam mogu li doći. Njihov odgovor je bio vrlo jasan, a glasio je da samo atraktivne žene mogu biti nazočne", izjavila je Kaitlyn kojoj je pošlo za rukom sudjelovati na jednom na napoželjnijih i najrazuzdanijih tuluma na svijetu.

Stigavši iz Australije bila je smještena na luksuznom 100 milijuna dolara vrijednom imanju na Bel Airu.

"Nikad prije toga nisam bila u tako skupoj kući. Prelijepe žene bile su posvuda", otkrila je Kaitlyn te priznala da je sama prišla Danu i obratila mu se.

"Kad sam konačno ugledala Dana, skupila sam hrabrost da mu priđem i obratim mu se. Predstavila sam mu se kao njegova sljedeća srodna duša. Ispričala sam mu kako su naši horoskopski znakovi kompatibilni i da želim biti njegova buduća mamica", iskreno je priznala.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaitlyn Isham (@k8lynmermaid) on

No umjesto da prihvati Kaitlynu primamljivu ponudu, Dan se pristojno nasmiješio i zahvalio bivšoj reality zvijezdi prije nego se ispričao i otišao pozdraviti ostale goste.

"Nasmijale su ga moje slatke primjedbe i zahvalio mi je na dolasku. Bio je super ljubazan i pogledao me ravno u oči. Nije me pitao za broj ali nadam se da sam ostavila dobar dojam i za sljedeći tulum", priznala je.

Kaitlyn tijekom razgovora nije prestajala gugutati o tom profesionalnom igraču pokera, naglašavajući kako je seksi i kako mu se djevojke bacaju pred noge.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaitlyn Isham (@k8lynmermaid) on

Osim lijepih žena, na tulumu su prisustvovali slavni reperi Chris Brown i Tyga te snowboarder Shaun White.

Imovina Dana Bilzeriana procjenjuje se na 100 milijuna dolara, koje je uglavnom zaradio kockajući se i na kartama, što je usavršio još tijekom studentskih dana na Sveučilištu Južne Floride.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dan Bilzerian (@danbilzerian) on

Osvojio je više turnira, a 2013. godine čak 10.8 milijuna dolara u samo jednoj noći.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dan Bilzerian (@danbilzerian) on

Njegove hvalisave, pretjerane, ponekad i bizarne objave na društvenim mrežama, priskrbile su mu titulu "kralja Instagrama".

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene