Kaia Gerber prošetala je modnom pistom pariškog Tjedna mode u prozirnoj bluzi koja je otkrila pogled na njezine grudi.

Galerija


Mlada ljepotica Kaia Gerber (17) kći je nekadašnjeg top-modela Cindy Crawford i biznismena Randea Garbera. Slavu ova mlađahna dama prvenstveno može zahvaliti poznatim roditeljima, a osobito svojoj mami Cindy, najpoznatijem modelu 90-ih. 

Vezani članci Bujne djevojke Pokazale svoje najveće breme, svi se odjednom pretvorili u humanitarce koji im žele pomoći Cindy Crawford i Kaia Gerber (Foto: Profimedia) Kći slavne manekenke u ultrakratkoj suknji u potpunosti zasjenila nju i baš sve oko sebe

Slijedeći iste stope, i sama je Kaia posljednjih godina postala traženo lice u modnom svijetu. To nimalo ne čudi s obzirom na to da smeđokosa ljepotica izgleda identično kao njezina mama u mladim danima. Kako je odrasla uz modne piste, dizajnere i manekenke, Kaia je i sama zavoljela svijet mode pa tako sada brusi zanat šećući pistama pariškog Tjedna mode. 

Iako je već surađivala s nekoliko velikih dizajnerskih kuća, njezina revija za Valentino u Gradu Ljubavi privukla je najviše pozornosti do sada. Naime, ljepotica se odvažila prošetati pistom pred stotinama promatrača u prozirnoj crnoj bluzi koja je otkrila pogled na njezine grudi.

Uz crnu pencil suknju i minimalistički seksi look, ova 17-godišnjakinja izgledala je zanosno, no rijetko tko se mogao usredotočiti na promatranje njezina vještog manekenskog hoda kad su joj grudi bile izložene pogledima.