Pete Davidson nedavno je prekinuo vezu s Margaret Qualley, a već je viđen s Kaijom Gerber, kćeri top-modela Cindy Crawford.

Galerija


Komičara su proslavile burne i kratke veze s brojnim poznatim ženama.

Vezani članci Kaia Gerber i Pete Davidson (Foto: Profimedia) Nitko ne zna kako osvaja ovako lijepe žene, no niti jedna veza mu ne potraje duže od nekoliko mjeseci Kaia Gerber i Pete Davidson (Foto: Profimedia) Više se ne kriju: Mlađahna miljenica svijeta slavnih strastveno ljubila novog, 8 godina starijeg dečka

Malo tko je znao za Petea Davidsona prije nego što se u njega zagledala pjevačica Ariana Grande te se čak zaručila s njim nakon svega mjesec dana veze. Kako je javnost i očekivala, par nije dugo potrajao, a dotad nepoznati i problematični komičar počeo se kao pčelica seliti s cvijet na cvijet, samo su u ovoj priči cvjetići bile slavne žene.

Tako je zabavljao javnost avanturom s 46-godišnjom glumicom Kate Beckinsale, koja je poznata po tome što obožava mlađe dečke, a zatim se zagledao u novu nadu Hollywooda, glumicu Margaret Qualley, koja je poznata i kao kći glumice Andie MacDowell.

S njom je proveo nekoliko mjeseci, a par je vezu potvrdio tijekom filmskog festivala u Veneciji. Ipak, navodno su prekinuli prošlog tjedna u prijateljskim odnosima, a Pete je nekoliko dana kasnije viđen kako izlazi iz njujoroškog stana mlade manekenke Kaije Gerber, kćeri top-modela Cindy Crawford.

Iako su stan napustili odvojeno, drugi su dan viđeni na doručku, a navodni novi par čitavo vrijeme nije skidao velike osmijehe s lica.

Duo se zbližio u lipnju na reviji Alexandera Wanga, čiju je reviju nosio i Pete, no neki izvor tvrde kako među njima nema ničeg više od prijateljstva.

18-godišnja manekenka i 7 godina stariji komičar nisu željeli komentirati napise o vezi, no ako se nastave intenzivno družiti idućih tjedana, javnosti će dati jasan odgovor na to što se događa.

Istoj onoj javnosti kojoj nije baš jasno kako problematični i mršavi klinac s prosječnim smislom za humor osvaja neke od najljepših žena svijeta. 

Glumica sve objavila na Instagramu i iznenadila fanove: Slavni oženjeni nogometaš "uhvaćen" s drugom ženom u jacuzziju