Kaia Gerber i Cara Delevingne objavile su na društvenim mrežama zanimljivu zajedničku fotografiju pa potaknule glasine o vezi.

Galerija


Mlada manekenka i kći supermodela Cindy Crawford, 18-godišnja Kaia Gerber objavila je na društvenim mrežama fotografiju na kojoj ona i 27-godišnja manekenka Cara Delevingne poziraju u trenutku kada su zajedno uskočile u isti džemper, i tako ponovno potaknule šuškanja kako među njima postoji nešto više od prijateljstva.

Vezani članci Kaia Gerber Negira da je u vezi s poznatom kolegicom, no sada je sve šokirala fotkom u vrućem klinču s prijateljicom Kaia Gerber Vitku figuru naslijedila je od slavne mame, a ova mlada manekenka voli pozirati u golišavim izdanjima

Njih dvije se u posljednje vrijeme sve više druže u javnosti, izmjenjuju nježnosti, zagrljaje i značajne poglede, pa mnogi pretpostavljaju kako su se djevojke upustile u romansu.

"Sviđa nam se naš kardigan", napisala je Kaia uz objavljenu fotografiju.

Djevojke su zajedno provodile vrijeme i u karanteni zbog koronavirusa, a bile su viđene i na prosvjedima u Los Angelesu.

Cara je do prije nekoliko mjeseci bila u vezi s glumicom i zvijezdom serije "Pretty Little Liars" Ashley Benson koja je sada u vezi s reperom G-Eazyjem. Kaia je pak bila u vezi s problematičnim komičarem Peteom Davidsonom s kojim je prekinula u prosincu prošle godine.

Izlazili smo nekoliko mjeseci. Ona je jako mlada, a ja prolazim trenutno kroz neka sr*** i bilo je to prije nego sam otišao na rehabilitaciju. Mislim da bi se ona sada trebala zabavljati, a a ne brinuti o tuđim problemima. Trebala bi i uživati u svom poslu", bio je izjavio Pete, kojeg njezini roditelji baš i nisu odobravali.

Rijetki su mislili da će uspjeti: Pokazao mišiće na plaži, a 13 godina starija supruga nije ga ispuštala iz vida