proslavila rođendan

Negira da je u vezi s poznatom kolegicom, no sada je sve šokirala fotkom u vrućem klinču s prijateljicom

Kaia Gerber i Cindy Crawford (Foto: AFP) Kaia Gerber i Cindy Crawford (Foto: AFP) Afp 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Kaia Gerber i Cindy Crawford (Foto: AFP) Kaia Gerber (Foto: Getty Images) Kaia Gerber (Foto: AFP) Kaia Gerber (Foto: Getty Images) Kaia Gerber (Foto: Getty Images) Kaia Gerber (Foto: Instagram) +0 Kaia Gerber (Foto: Profimedia) Galerija

Kaia Gerber proslavila je 19. rođendan, a na društvenim mrežama je dio slavljeničkog raspoloženja podijelila i sa svojim fanovima.

Mlada manekenka Kaia Gerber proslavila je ovoga tjedna 19. rođendan, a dio slavljeničke atmosfere podijelila je i s obožavateljima na Instagramu.

Pogledaj i ovo Vanessa Hudgens i Austin Butler - 5 Ostali su prijatelji Nakon devetogodišnje ljubavi ostavio ju radi filma! Najslađi Disney par nije izdržao pod pritiskom industrije

Hailey Bieber, Rita Ora, Bella i Gigi Hadid samo su neke od njezinih poznatih prijateljica koje su joj čestitale rođendan, a javnim čestitkama pridružio se i njezin brat Presley Gerber.

Podijelila je i fotografiju u vrućem klinču s Heather Sage Blair, a uz fotografiju je stavila emotikon srca. "Slavljenica... volim te", napisala je Heather uz fotografiju. Prije nekoliko tjedana kružile su glasine da mlada manekenka ljubi Caru Delevingne, no djevojke su isticale kako su samo prijateljice koje se dobro zabavljaju.

U međuvremenu se počelo šuškati kako 19-godišnja Kaia ljubi glumca Jacoba Elordija.

Kaia Gerber inače je kći supermodela Cidy Crawford i poduzetnika Randea Gerbera. Crawford je na društvenim mrežama također čestitala rođendan svojoj "ne tako maloj" princezi, a veliki dan obilježio je i njezin suprug Rande koji je napisao da svoju djevojčicu puno voli.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene