Videospotom za pjesmu "Biser na dnu mora", koju su otpjevali ove godine na Dalmatinskoj šansoni u Šibeniku, krenuli su u promociju svoga novog albuma "Oprosti, dušo".

Galerija


Klapa Šufit snimila je novi videospot "Biser na dnu mora", kojim je pokazala sve prirodne ljepote naše Dalmacije. Riječ je o pjesmi kojom promoviraju novi album "Oprosti, dušo", koji je izašao u kolovozu ove godine.

Vezani članci Sandro Lučić (Foto: Zlatko Gotovac) Mladi glazbenik Sandro predstavlja novi singl „Izgubljen sjaj"! Klapa Sv. Juraj (Foto: PR) Klapa Sveti Juraj predstavlja spot za novu pjesmu ''Dalmacijo, dušo moja''

Videospotom za pjesmu "Biser na dnu mora", koju su otpjevali ove godine na Dalmatinskoj šansoni u Šibeniku, krenuli su u promociju svoga novog albuma "Oprosti, dušo", na kojem se nalazi dvanaest pjesama koje su sakupili tijekom posljednje četiri godine.

Za novi spot "Biser na dnu mora" koristili su snimke iz zraka na kojima su prelijepi kadrovi naših otoka, Palagruže i Biševa u vještoj maniri "pilota" drona gospodina Jovice Kozlice. Prelijepi prizori Lijepe Naše ostavljaju bez teksta, dok Klapa svojim glasom i pjesmom upotpunjava sliku. Autor je spota njihov prijatelj i vjerni pratitelj Matko Petrić, kojem je ovo 10. jubilarni spot koji je snimio za njih!

''Ovim putem pozivamo našu publiku da uživa u predivnoj pjesmi, lijepim kadrovima naše Dalmacije i da nam se pridruže na nadolazećim koncertima, pa da skupa zapjevamo 'Biser na dnu mora', a naravno i ostale naše pjesme'', rekao je uvijek veseli Zdeslav Mišurac.

"Oprosti, dušo" treći je album klape Šufit u izdanju Scardone, izašao je ljetos, a na njemu su hitovi poput "Ne more srce kontra sebe", "Proplakat će srce" i "Oprosti, dušo".