Kakva najava

Čuvala je ovaj video do kraja

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ljepotica branda Victoria's Secret, Cara Delevingne, objavila je na Instagramu video na kojem imati priliku vidjeti ne ako čest prizor.

21-godišnja Cara Delevingne pokazala je svojim obožavateljima na Instagramu kako twerkaju neke od najljepših žena na svijetu - anđelice Victoria's Sedret brenda.

'Čuvala sam ovaj video do kraja', napisala je Cara na Instagramu, obavijestivši pritom obožavatelje kako je video zapravo najava spektakularnog Victoria's Secret Fashion Showa koji se jučer emitirao na CBS-u.

Naime, kao i svake godine, i ove je show snimljen mjesec dana prije emitiranja, sredinom studenog, a gledatelji diljem svijeta mogli su u njemu uživati upravo sinoć.

U ovom Carinom videu mogu se vidjeti ljepotice koje svojim stražnjicama izvode poznate twerking pokrete.

No, s obzirom da su u backstageu bile mnoge anđelice - Candice Swanepoel, Behati Prinsloo, Constance Jablonski, Sigrid Agren, Alessandra Ambrósio, Lily Aldridge, Doutzen Kroes, Karlie Kloss, Toni Garrn, Caroline Brasch, Monika Jagaciak, Jessica Hart, Kasia Struss, Kelly Gale, Jourdan Dunn, Joan Smalls, Lily Donaldson, Adriana Lima - postavlja se pitanje - čije su to stražnjice u akciji? Pogledaj i ovo Revija Victoria's Secreta 2017. (Foto: Getty) - 3 Revija Victoria's Secreta Najseksi revija na svijetu: Grudnjak od dva milijuna dolara i ljepotice povratnice

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene