Modno druženje povodom predstavljanja prve kolekcije Marije Cvitanović - MARKA, nije ni propustila Tatjana Dragović.


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Supruga teniskog velikana Gorana Ivaniševića i nekadašnja manekenka, koja i danas izgleda kao da je sišla s pista, Tatjana je rekla kako ne bi baš zakoračila u dizajnerske vode, poput Marije, no rado se prsjetila manekenskih dana.

>> Domaće ljepotice - sve na jednom mjestu!

Vezani članci Tatjana Jurić i Mia Kovačić (Foto: Josip Regovic/PIXSELL) Tatjanu Jurić nikada nismo vidjeli u izazovnijem izdanju, a na event je stigla u društvu lijepe Mije Ecija Ojdanić (Foto: Mirko Janković) Kad i s 45 imaš tijelo boginje poput naše poznate glumice, na sebe možeš odjenuti što god želiš

'Taj dio života kada sam se time bavila, sada mi se čini daleko iza mene, danas kad se sjetim da sam nekad hodala pistom pred ne znam koliko tisuća ljudi u Parizu, zamislim se koja je to cura bila. Definitvno nisam ja! Danas me zanimaju neke totalno druge stvari', tvrdi Tatjana.

Inače, iskorak u dizajnersku sferu stilistice Marije Cvitanović nekako je logičan slijed dugogodišnjeg rada i iskustva u modnim krugovima, stoga ni ne čudi ova modna priča i avantura u koju se upustila.

Njezine haljine s donose estetsku svježinu i razigran dizajn. Inspirirane romantikom i nježnošću, siluetom odišu minimalizmom pročišćene od teških i krutih linija. Svježina kroja u kombinaciji s tkaninama koje same oblikuju žensku ljepotu trag je kojim Marija polazi u potragu za beskrajnom elegancijom.