Nova veza

Svi ga povezuju s njom, a on u tajnosti hoda s drugom?!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Dok ga mediji povezuju s jednom ljepoticom, čini se kako je poznati pjevač već neko vrijeme u vezi s drugom djevojkom.

Dok američki mediji pišu o Chantel Jeffries, zgodnoj ljepotici koja je bila s njim tijekom uhićenja, Justin Bieber u tajnosti 'hoda' s drugom.

Pogledaj i ovo Chantel Jeffries (Foto: Instagram) Prijateljice na odmoru Nekad su bile u burnim vezama s uspješnim muškarcima, a sad se hvale isklesanim tijelima u bikinijima

Procurio VIDEO policijskog pretresa Justina Biebera. Kakvo pipanje!

Riječ je o 17-godišnjoj Katherine Gazda, koja se bavi pjevanjem i plesom, a navodno mladi par već planira zasnovati obitelj.

Daily Mail navodi kako je par neko vrijeme u vezi, a razlog zašto se tek sada saznalo za njihovu vezu leži u tome što se stalno svađaju zbog Bieberovog ponašanja koje je rezultiralo i uhićenjem.

'Prekidaju pa se pomire, uglavnom zbog toga što ona ne podnosi njegovo bahato ponašanje. Pokušavala mu je objasniti da prekine sa skandalima i vrati stari imidž dobrog dečka', rekao je izvor.

Američki mediji pišu kako je Katharine obrisala fotografije svog novog dečka sa svog Instagram profila. Navodno je par već razgovarao o vjenčanju i djeci, ali izvor nije znao objasniti zašto slavni pjevač krije njihovu vezu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene