Šokantno svjedočenje pjevačice Britney Spears izazvalo je brojne reakcije javnosti, a između ostalih joj je podršku uputio i bivi dečko Justin Timberlake.

Galerija


Pjevač Justin Timberlake reagirao je na svjedočenje svoje bivše djevojke Britney Spears na sudu u srijedu te je na Twitteru jasno poručio što misli.

Vezani članci Britney Spears i Justin Timberlake Poslije 20 godina šutnje, Britney Spears progovorila o svom bivšem, a brzo joj se i on javio Jason Alexander (Foto: Profimedia) Ovaj čovjek proslavio se samo zbog braka od 55 sati koji je sklopio sa ženom za kojom je svijet bio lud

"Poslije svega što smo vidjeli danas, svi bismo trebali dati podršku Britney u ovom trenutku. Nevažno sada kakva je bila našla prošlost, dobra ili loša, i nebitno koliko davno je to bilo. To što se njoj događa jednostavno nije u redu. Niti jedna žena ne bi trebala imati zabranu da odlučuje o svom tijelu. Nitko nikada ne smije biti zatvoren protiv svoje volje ili da mora tražiti dozvolu za nešto na čemu je toliko naporno radio", napisao je Justin na Twitteru.

Podsjetimo, Britney Spears je na sudu preklinjala sutkinju da okonča skrbništvo koje traje već jako dugo. "Zaista vjerujem da je ovo skrbništvo pravo nasilje", rekla je u svom 25-minutnom govoru. "Želim imati mogućnost da se udam i rodim još jedno dijete, ali skrbništvo me u tome sprječava. Osjećam se zarobljeno, napastovano i usamljeno", rekla je pjevačica. Njezin otac Jamie Spears posljednjih 13 godina ima pod kontrolom Britney i njezino bogatstvo koje se procjenjuje na 60 milijuna dolara. Njoj tjedno daje 2000 dolara, a u srijedu je na saslušanju pjevačica iznijela niz šokantnih tvrdnji.

Njezin bivši deško Justin Timberlake još joj se ranije ispričao. Detalji o njegovom ponašanju izašli su na vidjelo u dokumentarcu "Framing Britney Spears" koji je izazvao kontroverze, a obožavatelji su doveli u pitanje neke njegove odluke.

"Vidio sam poruke koje su mnogi pisali na društvenim mrežama i želim na to odgovoriti. Iskreno mi je žao zbog perioda u mom životu tijekom kojeg su moji potezi doprinijeli ionako problemu te što nisam progovorio o onome što je bilo tada potrebno. Razumijem da sam se ponio krivo i da sam profitirao od sistema koji je širio rasizam i mizoginiju. Posebno se želim ispričati Britney Spears i Janet Jackson, jer mi je stalo do njih i znam da sam pogriješio. Cijela industrija je puna mana", napisao je Timberlake onda na Instagramu.

Vlado Kalember pozirao sa sinom kojeg ima s Anom Rucner, obožavatelje iznenadilo koliko mu sliči!

Nives skinula sve sa sebe i seksi fotkom zapalila Instagram u sekundi: "Celzijusima protiv vrućine"