Po prvi put u povijesti Eurosonga na pozornici će zapjevati svjetska zvijezda bez da predstavlja neku zemlju.


Poznati pjevač Justin Timberlake tek je predstavio novu pjesmu 'Can't Stop the Feeling', a sada se zna i točno gdje će po prvi put uživo otpjevati novi hit. Timberlake će ove subote tijekom finala Eurosonga u Stockholmu održati nastup. Po prvi put u povijesti ovog natjecanja svjetska zvijezda stat će na pozornicu nezavisno, odnosno bez da predstavlja neku zemlju.

Vezani članci Justin Timberlake i Jessica Biel Poslije skandala koji im je umalo uništio brak, napokon su podijelili tajnu koju su čuvali čak 6 mjeseci Jessica Biel i Justin Timberlake Nitko nije znao da je trudna: Drugo dijete rodila u tajnosti nakon što su joj supruga uhvatili da se pipka s kolegicom

Producent ovogodišnjeg Eurosonga, Sven Stojanović kazao je da ovaj nastup još posebniji jer su švedski tekstopisci Max Martin i Shellback sudjelovali u pisanju i produciranju pjesme zajedno s Timberlakeom.

Slavni glazbenik, koji je ove godine proslavio 35. rođendan, može se pohvaliti s devet Grammyja i četiri Emmyja, a posljednji album je objavio prije tri godine. Osim glazbe, Timberlake se ozbiljno posvetio i filmu. Glumio je visoko cijenjenoj 'Društvenoj mreži' i popularnoj komediji 'Friends With Benefits. Također, prošle godine je po prvi put postao otac. Supruga Jessica Biel rodila je sina, kojeg su nazvali Silas.