Velika čast

PIŠE SE POVIJEST Svjetska senzacija nastupit će na ovogodišnjem Eurosongu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Po prvi put u povijesti Eurosonga na pozornici će zapjevati svjetska zvijezda bez da predstavlja neku zemlju.

Poznati pjevač Justin Timberlake tek je predstavio novu pjesmu 'Can't Stop the Feeling', a sada se zna i točno gdje će po prvi put uživo otpjevati novi hit. Timberlake će ove subote tijekom finala Eurosonga u Stockholmu održati nastup. Po prvi put u povijesti ovog natjecanja svjetska zvijezda stat će na pozornicu nezavisno, odnosno bez da predstavlja neku zemlju.

Pogledaj i ovo Justin Timberlake i Jessica Biel ljubav je nadjačala Prisne fotke s kolegicom zamalo su ga koštale braka, no ljepotica kojoj se divi cijeli svijet sve mu je oprostila!

Producent ovogodišnjeg Eurosonga, Sven Stojanović kazao je da ovaj nastup još posebniji jer su švedski tekstopisci Max Martin i Shellback sudjelovali u pisanju i produciranju pjesme zajedno s Timberlakeom.

Slavni glazbenik, koji je ove godine proslavio 35. rođendan, može se pohvaliti s devet Grammyja i četiri Emmyja, a posljednji album je objavio prije tri godine. Osim glazbe, Timberlake se ozbiljno posvetio i filmu. Glumio je visoko cijenjenoj 'Društvenoj mreži' i popularnoj komediji 'Friends With Benefits. Također, prošle godine je po prvi put postao otac. Supruga Jessica Biel rodila je sina, kojeg su nazvali Silas.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene