Justin Timberlake pokušava se na sve načine umiliti svojoj supruzi Jessici Biel nakon što je uhvaćen kako razmjenjuje nježnosti s glumicom Alishom Wainwright.

Galerija


Justin Timberlake nedavno je snimljen u društvu mlade glumice Alishe Wainwright, s kojom je razmjenjivao nježnosti u javnosti, dok je u braku s Jessicom Biel. Justin i Jessica slovili su za jedan od najljepših i najstabilnijih parova svijeta slavnih, no otkako su ga paparazzi uhvatili kako u noći nježno poseže za rukom mlađahne ljepotice, javnost ga je razapela na stup srama. 

Vezani članci Cameron Diaz, Justin Timberlake Prekid je bio obostran, ali scene u kojima su se kasnije trebali ljubiti zbog posla bile su im neugodne Alisha Wainwright Navodna ljubavnica poznatog pjevača osunčala zanosno tijelo pod meksičkim suncem

Naime, Justina su kompromitirale fotografije snimljene te kobne noći, a iako od tada tvrdi da je između njega i njegove supruge sve u redu, očito je kako se pokušava na svaki način iskupiti svojoj povrijeđenoj supruzi. 

Na Instagramu je napisao službenu ispriku Jessici, a za svoje je ponašanje okrivio pretjeranu konzumaciju alkoholnih pića. Naglasio je i kako između njega i njegove kolegice Alishe nije bilo ništa više od tog držanja za ruke i nježnog dodirivanja, a sada je odlučio i javno iskazati ljubav koju osjeća samo prema Jessici. 

Na njezinoj objavi na Instagramu u komentarima je ostavio cijeli niz emotikona srca i zaljubljenih smajlića, no nije očekivao da će ga njezini fanovi žestoko napasti i ismijati zbog tako djetinjastog izražavanja osjećaja. 

Poručili su mu da sada može isplakati rijeku suza zbog žaljenja, ali je napravio što je napravio. Uz to su mu poručili i kako je njegov pokušaj zadobivanja pažnje lijepe Jessice pomalo bijedan. 

Kakav kraj omiljene serije: Pogledajte poruke glumaca kojima su se oprostili od svojih likova!