Justin Timberlake pokušava se na sve načine umiliti svojoj supruzi Jessici Biel nakon što je uhvaćen kako razmjenjuje nježnosti s glumicom Alishom Wainwright.

Galerija


Justin Timberlake nedavno je snimljen u društvu mlade glumice Alishe Wainwright, s kojom je razmjenjivao nježnosti u javnosti, dok je u braku s Jessicom Biel. Justin i Jessica slovili su za jedan od najljepših i najstabilnijih parova svijeta slavnih, no otkako su ga paparazzi uhvatili kako u noći nježno poseže za rukom mlađahne ljepotice, javnost ga je razapela na stup srama. 

Vezani članci Jessica Biel i Justin Timberlake Brak im je narušen nakon njegova flertovanja s kolegicom, no on ne odustaje od toga da se iskupi lijepoj supruzi Justin Timberlake (Foto: Profimedia) Posramljeni pjevač vratio je prsten na ruku nakon što se javno ispričao supruzi zbog pijanog izleta

Naime, Justina su kompromitirale fotografije snimljene te kobne noći, a iako od tada tvrdi da je između njega i njegove supruge sve u redu, očito je kako se pokušava na svaki način iskupiti svojoj povrijeđenoj supruzi. 

Na Instagramu je napisao službenu ispriku Jessici, a za svoje je ponašanje okrivio pretjeranu konzumaciju alkoholnih pića. Naglasio je i kako između njega i njegove kolegice Alishe nije bilo ništa više od tog držanja za ruke i nježnog dodirivanja, a sada je odlučio i javno iskazati ljubav koju osjeća samo prema Jessici. 

Na njezinoj objavi na Instagramu u komentarima je ostavio cijeli niz emotikona srca i zaljubljenih smajlića, no nije očekivao da će ga njezini fanovi žestoko napasti i ismijati zbog tako djetinjastog izražavanja osjećaja. 

Poručili su mu da sada može isplakati rijeku suza zbog žaljenja, ali je napravio što je napravio. Uz to su mu poručili i kako je njegov pokušaj zadobivanja pažnje lijepe Jessice pomalo bijedan. 

Kakav kraj omiljene serije: Pogledajte poruke glumaca kojima su se oprostili od svojih likova!