Hoće li Jenn ispuniti ono što traži od nje?


Justin Theroux navodno je zamolio svoju zaručnicu Jennifer Aniston da se riješi svoje navike ispijanja vina te ju je čak zamolio da imaju 'bezalkoholno' vjenčanje, piše Radar Online.

Vezani članci Maggie Wheeler Uloga naporne Janice promijenila joj je život, a evo kako 17 godina poslije izgleda ženica piskutava glasa koja je opsjedala Chandlera! Prijatelji okupljanje ''Prijatelji'' poslije 17 godina u studiju koji ih je proslavio, pogledajte njihove reakcije, a i detalj koji su otkrili o Rossu i Rachel!

'Svi znaju koliko Jennifer voli piti vino, no Justin bi doista volio da ga prestane piti u potpunosti', rekao je izvor te dodao kako Justin želi - trijezno vjenčanje.

Koja sretnica! Dragi je voli i u neuglednom izdanju

'Što je stariji, to se Justin više brine o svom zdravom načinu života, a želi i da Jenn slijedi njegov primjer. Ona je smanjila svoje dnevne unose vina, no i dalje voli popiti dvije, tri čaše vina prije spavanja. Justin se nada da će ta navika uskoro prestati', otkrio je izvor.

U intervjuu iz 2010. Aniston je otkrila kako je na dijeti, no vina se ni tada nije odrekla. 'Nećeš mi oduzeti moju čašu vina, bila bih devastirana', rekla je tada Aniston.

'Jen je u potpunosti sposobna riješiti se svoje omiljene kapljice te nikada nije imala problema niti je previše popila, no Justinu se ne sviđa kako lako iskapi bocu do dna', otkrio je izvor.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook