Justin i Hailey Bieber ponovno će stati pred oltar i još jednom izmijeniti zavjete.

Galerija


Jedan od najpoznatijih, ali i najproblematičnijih parova današnjice najnovijom odlukom poručio cijelom svijetu da unatoč problemima u braku - njihova ljubav i dalje cvjeta. 

Vezani članci Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Profimedia) Lokacija još uvijek nije poznata: Bieber i Hailey poslali pozivnice za vjenčanje koje je obavijeno velom tajne Hailey Baldwin i Justin Bieber (Foto: Profimedia) Sad znamo tko vježba: Supruga problematičnog glazbenika pokazala utegnutu guzu

Slavni pjevač Justin Bieber i njegova supruga Hailey Baldwin vjenčali su se prošle godine, a ubrzo nakon što su na intimnoj ceremoniji sklopili brak pojavili su se i prvi natpisi o tome kako imaju probleme. Justin se i sam oglasio te zamolio obožavatelje da mole za njega, a mnogi su pomislili kako će samo par mjeseci nakon vjenčanja doći vrijeme i za razvod. 

Naime, Justin je Hailey vjenčao u rekordnom roku nakon što mu je propala dugogodišnja veza sa Selenom Gomez, njegovom prvom ljubavi. Govorkalo se kako se pjevač samo tješio s Hailey te da još pati za Selenom no čini se kako ništa od toga nije bila istina. 

Justin i Hailey tako će se opet vjenčati. Izvor blizak pjevaču otkrio je da će par napokon imati crkvenu ceremoniju i veliki party sljedeći mjesec u krugu obitelji i prijatelja.

"Budući da su se vjenčali samo pred matičarem, jako im je važno da održe i crkvenu svečanost", objasnio je izvor.

Pjevač i manekenka su navodno već poslali i pozivnice, a vjenčanje godine trebalo bi se održati 30. rujna u Južnoj Karolini. U pitanju je rezidencija Montage Palmetto Bluff.

"Montage je već dugo kao drugi dom za Justina. Tamo je puno puta otišao kad je trebao svoj mir. Oboje obožavaju Montage", rekao je izvor i objasnio da je Hailey zaposlila event managera koji sve organizira za nezaboravno slavlje.

Par je tako poslao jasnu poruku zlim jezicima koji su sumnjali u njihovu ljubav koja će sada biti okrunjena brakom čak dva puta. 

Severina fotkom koja je u samo tri sata dobila 30.000 lajkova zapalila Instagram