Justin Bieber iz dana u dan se sve više okreće vjeri.

Galerija


Bivša tinejdžerska zvijezda i pjevač Justin Bieber priznao je kako se trudi živjeti poput Isusa, u objavi na Instagramu, u kojoj se osvrnuo na brak s novopečenom suprugom, manekenkom Hailey Baldwin.

Vezani članci Selena Gomez (Foto: Profimedia) Fanovi se zabrinuli za omiljenu pjevačicu zbog fotografije koju je objavila nakon što joj se bivši oženio Justin Bieber (Foto: Profimedia) Slavni glazbenik pokušao sakriti lice puno bubuljica ispod kapuljače, no fotografi su sve uhvatili

24-godišnji Justin napisao je povodom Dana zahvalnosti kako ljubav nije uvijek jednostavna ali se trudi, kao Isus Krist, da ima više strpljenja i da bude što više nesebičan.

"Prvi Dan zahvalnosti koji provodim kao oženjen muškarac i domaćin. Prvi put da dvije strane obitelji provode zajedno. Veze su teške i ljubav nije uvijek jednostavna ali hvala ti Isuse što mi pokazuješ kako. Svaki dan je proces učenja, trudim se biti poput njega, strpljiv, ljubazan, nesebičan, čovječe, dug je put preda mnom! Ali Božja milost je dovoljna", napisao je Justin i pritom je podijelio predivnu fotografiju prirode.

Justin i Hailey su članovi evanđelističke crkve Hillsong, koja je osnovana u Australiji 1983. godine i danas ima velik broj mladih sljedbenika diljem svijeta. U crkvu često odlaze, čak su i ovogodišnju Noć vještica, umjesto na maskiranoj zabavi, proveli upravo u crkvi.

Podsjećamo, Justin je zaprosio Hailey u lipnju ove godine na Bahamima, a nedavno su se vjenčali u tajnosti. Tu vijest nije najbolje primila Justinova prva i bivša ljubav, pjevačica Selena Gomez koja je završila na liječenju nakon što je čula vijest o novom braku. 

Majinim mukama konačno došao kraj: Pogledajte to veselje nakon skidanja gipsa

Šalili su se kako on nikada ne bi osvojio takvu ženu da nije milijunaš, a oni su zaljubljeniji no ikad