Protiv slavnog pjevača sprema se tužba zbog nanošenja fizičkih ozljeda.


Justin Bieber uskoro bi se mogao naći na optuženičkoj klupi. I to zbog nedavnog incidenta u Madridu koji se dogodio dok je Bieber autom prolazio pored horde obožavatelja. Slavi pjevač šakom je udario obožavatelja koji ga je pokušao dodirnuti i pri tome mu nanio fizičke ozlijede. Krvava usnica bila je sasvim dovoljna da 18-godišnji Kevin Ramirez krene u pravnu bitku protiv Biebera.

Justin Bieber (FOTO: Getty)

"Osjećam se razočarano i povrijeđeno. Slučaj je trenutno u rukama odvjetnika. Oni su to preuzeli. Trenutno vam ne mogu otkriti više informacija", kazao je ozlijeđeni Španjolac. Tijekom intervjua na jednoj lokalnoj radijskoj postaji Ramirez je otkrio i da ni u jednom trenutku nije pomislio da bi mu se tako nešto moglo dogoditi.

"Nisam mislio da će me udariti. Dan ranije družio se s fanovima na aerodromu i mislio sam da mu je drago što nas vidi. Mogao mi je odmaknuti ruku ili bilo što drugo napraviti umjesto ovako agresivnog udarca. Ostao sam u stanju totalnog šoka", ispričao je Kevin. Zbog incidenta, unatoč tome što je imao ulaznicu za koncert, nije otišao. Policija je pak u srijedu potvrdila da ne istražuje incident te da je na žrtvi da odluči hoće li podići tužbu.

Justin Bieber napustio Zagreb (Foto: Jurica Galoić/PIXSELL)