Justin Bieber večer je proveo bez djevojke Sophije Rich. Društvo mu je pravila tajanstvena djevojka


Iako je svoju novu ljubav potvrdio na svim društvenim mrežama, čini se kako se kanadska mega zvijezda Justin Bieber ipak voli zabavljati bez svoje bolje polovice.

Vezani članci Selena Gomez Vjenčanje bivšeg ju je uništilo pa je završila na liječenju, ali ona je iz svega izvukla pouku i izašla jača Miley Cyrus - 2 Zabranjen im ulazak u zemlju: Ovim zvijezdama ni slava ni bogatstvo nisu pomogli s vlastima

Podsjetimo, prije nekoliko dana Justin Bieber obrisao je svoj Instagram profil nakon što se sa svojim fanovima obračunao na toj društvenoj mreži.
Iako je posljednje slike objavio na Instagramu sa svojom djevojkom, Sophie Richie, čini se kako se Justin sinoć itekako dobro zabavljao u noćnom provodu i to bez svoje djevojke, piše Mirror.

Naime, prema sinoćnjim fotografijama pjevač (22) zabavljao se s pjevačicom Rihannom u jednom noćnom klubu u Londonu. Nedugo zatim, Justina su kamere uhvatile kako ulazi u automobil sa nepoznatom djevojkom u ranim jutarnjim satima.

Rihanna se ostala zabavljati sa ostalim zvijezdama u noćnom klubu koji je napustila oko pet sati te je kasnije njezin automobil viđen ispred hotela u kojemu pjevačica boravi.

Inače, Rihanna i Justin borave u Londonu u sklopu jednog festivala zabavne glazbe. Čini se kako je Justin nakon Selene i tek nedavno upoznate Sophije pronašao novu ljubav.