Snimanje je trajalo puno dva sata, a glas da je Justin Bieber unutra brzo se proširio.


Iako je Justin Bieber prije dva dana održao koncert u prepunoj zagrebačkoj Areni nakon kojeg se sljedeći dan trebao uputiti na daljnu turneju, Bieber je promijenio svoje planove te je ostao je u Zagrebu. Sinoć je tako uhvaćen kako ulazi u tonski studio Morris Mira Vidovića, inače poznatog menagerra 2Cellosa.

Justin Bieber (FOTO: Borna Filic/PIXSELL)

Justin Bieber sinoć je u pratnji producenta i snimatelja Josha Gudwina svratio do poznatog zagrebačkog studija, Morris studia.

Josh Gudwin koji radi s izvođačima kao što su Rihanna, Chris Brown, Lionel Richie, Christina Aguillera, Jennifer Lopez, Britney Spears, Carly Rae Jepsen i drugi, odabrao je Morris studio jer je kao takav jedini odgovarao zahtjevima mladog pjevača Justin Biebera.

Svjetska zvijezda u studiju se zadržala više od dva sata, a dočekan je od strane Filipa Vidovića, studio managera i producenta. Čim je ušao u studio sjeo je za klavir i muzicirao.

Za vrijeme boravka ispred studia okupilo se oko tisuće obožavatelja. Morris studio je u svojih 20 godina rada ugostio mnoge strane izvodjače, kao što su: 2Cellos, Das EFX, Masta Ace, Alkaholiks, Samy Deluxe, Miri Benari, Dj Premier, Kc da Rookee, Daniel Bedingfield, Styles P, Niko Suave pa stoga i ne čudi činjenica da je i Justin odabrao Morris za studio u kojem je htio snimiti jednu od sljedećih pjesama.

Čini se kako je Justinu Zagreb odmah prirastao srcu. Nakon koncerta Justin je tulumario, a jučer je i zaigrao hokej u Ledenoj dvorani Doma sportova s hokejašima kluba KHL Medvešščak.

U video prilozima pogledajte kako su ga zaštitari štitili ispred studija.

Justin Bieber (FOTO: PR)