Justin Bieber je lice zaštitio maskom, no na kraju se rukovao i zagrlio s muškarcem kojeg je sreo pa mu mjere opreza ne idu baš najbolje.

Galerija


Popularni pjevač Justin Bieber u petak je na Beverly Hillsu stavio zaštitnu masku preko lica zbog opasnosti od koronavirusa, no za ostale preporuke nije mario.

Vezani članci Oktoberfest, Kim Kardashian Pogledajte kako su zvijezde tulumarile na najvećoj narodnoj fešti koja je otkazana prvi put u povijesti Justin Bieber To samo on može: Prepoznajete li slavnog pjevača u ovom neuobičajenom izdanju?

Bieberu je maska na licu očito bila samo za ukras obzirom da se rukovao s muškarcem kojeg je sreo i srdačno ga izgrlio, unatoč preporukama vlasti da se drži distanca te da se izbjegavaju kontakti s bilo kime, piše Daily Mail.

S njim je bila i supruga Hailey, kojoj je posvetio svoj novi studijski album. Pjevač je prije nekoliko dana objavio da se priprema za turneju, unatoč činjenici što njegove brojne kolege zbog širenja koronavirusa odgađaju turneje diljem svijeta.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tour prep

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Grammyjem nagrađeni Bieber početkom godine je objavi kako boluje od lajmske bolesti, infekcije koju uzrokuje bakterija koju obično prenose krpelji. Unatoč lošim vijestima, pjevač ne dopušta da mu bolest narušava svakodnevicu.

Shrvana Severina objavila potresnu poruku: "Sanjala sam ga i noćas… I plakala… Neopisiva bol"