Kao u teen danima

Slavni glazbenik pokušao sakriti lice puno bubuljica ispod kapuljače, no fotografi su sve uhvatili

Justin Bieber (Foto: Profimedia) Justin Bieber (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Justin Bieber (Foto: Profimedia) Justin Bieber (Foto: Profimedia) Justin Bieber (Foto: Profimedia) Justin Bieber i Selena Gomez (Foto: AFP) Justin Bieber i Selena Gomez (Foto: AFP) Justin Bieber i Selena Gomez (Foto: AFP) Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Profimedia) Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Profimedia) Hailey Baldwin i Justin Bieber (Foto: Profimedia) Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Instagram) +0 Justin Bieber (Foto: Getty Images) Galerija

Justin Bieber danas ima 25 godina te je sretno oženjen manekenkom Hailey Baldwin.

Mladog Kanađanina upoznali smo kao raspjevanog klinca.

Pogledaj i ovo Selena Gomez (Foto: Profimedia) Nije joj lako Fanovi se zabrinuli za omiljenu pjevačicu zbog fotografije koju je objavila nakon što joj se bivši oženio

Justin Bieber danas ima 25 godina te je sretno oženjen manekenkom Hailey Baldwin, iako je tim potezom šokirao gotovo sve obožavatelje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Naime, dok su oni bili uvjereni kako će završiti sa svojom prvom ljubavi, pjevačicom Selenom Gomez, par je konačno prekinuo, a u njegov život ponovno je ušla Hailey te ga odvela pred oltar.

Radi se o jednom od "it" parova današnjice, a šuška se kako će veliko slavlje za obitelj i prijatelje par prirediti u rujnu.

Dok se to ne dogodi, Justin se osim glazbom, bavi i modom te na sve moguće načine promovira svoj brend Drew.

To je posljednjih dana radio i u sunčanom Los Angelesu, no više od komada iz kolekcije koje je nosio, pažnju paparazza privlačilo je njegovo lice puno prištića koje nas je vratilo u njegove teen dane.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

U nekom trenutku, pokušao je sakriti lice ispod kapuljače i zimske kape, no fotoaparati su već zabilježili sve što su htjeli.

Ovoga puta s njima nije bila plavokosa Hailey koja njeguje manekenski stil koje rado kopiraju žene diljem svijeta. S druge strane, Justin kao da još uvijek proživljava teen dane, u beauty i modnom pogledu.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju David i Victoria Beckham (Foto: Profimedia) David i Victoria Beckham (Foto: Profimedia) David i Victoria Beckham (Foto: Profimedia) David i Victoria Beckham (Foto: Profimedia) +7 David i Victoria Beckham (Foto: Profimedia) Celebrity Prijateljima se hvalio da će ju oženiti i prije nego ju je upoznao: 22 godine kasnije ljubav još cvjeta

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene