Justin Bieber danas ima 25 godina te je sretno oženjen manekenkom Hailey Baldwin.

Galerija


Mladog Kanađanina upoznali smo kao raspjevanog klinca.

Vezani članci Selena Gomez (Foto: Instagram) Ni siromaštvo ni teški zdravstveni problemi nisu ju uništili kao toksični bivši dečko i njegovo vjenčanje Selena Gomez (Foto: Profimedia) Fanovi se zabrinuli za omiljenu pjevačicu zbog fotografije koju je objavila nakon što joj se bivši oženio

Justin Bieber danas ima 25 godina te je sretno oženjen manekenkom Hailey Baldwin, iako je tim potezom šokirao gotovo sve obožavatelje.

Naime, dok su oni bili uvjereni kako će završiti sa svojom prvom ljubavi, pjevačicom Selenom Gomez, par je konačno prekinuo, a u njegov život ponovno je ušla Hailey te ga odvela pred oltar.

Radi se o jednom od "it" parova današnjice, a šuška se kako će veliko slavlje za obitelj i prijatelje par prirediti u rujnu.

Dok se to ne dogodi, Justin se osim glazbom, bavi i modom te na sve moguće načine promovira svoj brend Drew.

To je posljednjih dana radio i u sunčanom Los Angelesu, no više od komada iz kolekcije koje je nosio, pažnju paparazza privlačilo je njegovo lice puno prištića koje nas je vratilo u njegove teen dane.

U nekom trenutku, pokušao je sakriti lice ispod kapuljače i zimske kape, no fotoaparati su već zabilježili sve što su htjeli.

Ovoga puta s njima nije bila plavokosa Hailey koja njeguje manekenski stil koje rado kopiraju žene diljem svijeta. S druge strane, Justin kao da još uvijek proživljava teen dane, u beauty i modnom pogledu.

Prijateljima se hvalio da će ju oženiti i prije nego ju je upoznao: 22 godine kasnije ljubav još cvjeta