Svađa oko anđelice

Justin je pravi provokator: Objavio uplakanog Blooma!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon što je svijet obišla vijest o sukobu Justina Biebera i Orlanda Blooma, teen zvijezda nastavlja provocirati na Instagramu.

Već samo naučili kako teen zvijezda Justin Biber i nije tako dobar dečko.

Pogledaj i ovo Jeff Bezos i Lauren Sanchez u Dubrovniku Ovo se čekalo! Jedan od najbogatijih ljudi svijeta prošetao se Stradunom u društvu svoje zaručnice, ona svoje oduševljenje gradom nije skrivala!

Sukobi, tučnjave, zatvorska kazna, vožnja u pijanom stanju, ... ima tu svega, no zadnji u nizu incidenata je onaj s glumcem Orlandom Bloom i to oko lijepe anđelice Mirande Kerr.

Orlando Bloom i Justin Bieber posvađali se na Ibizi oko Mirande Kerr

Njih dvoje porječkali su se u jednom restoranu na Ibizi, a navodno su pali i neki udarci – ili barem naguravanja. Nakon toga događaja Bieber je na svojem Instagramu objavio seksi Mirandinu fotografiju koji je vrlo brzo i izbrisao. No, tu nije kraj.

Nakon nekoliko sati je objavio i Orlandovu fotografiju kako briše suze – Hm, izgleda kako je mladi Justin pravi provokator.

'Pozdravi Mirandu od mene', na kraju incidenta je doviknuo Orlandu te time još više potaknuo šuškanja kako je među njima doista bilo nešto.

A možda je Miranda samo Justinova neostvarena želja... kako god, saga se nastavlja. Orlando Bloom još se nije oglasio nakon incidenta.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene