KONAČNA ODLUKA

RASTUŽIO MILIJUNE DILJEM SVIJETA "Ne vraćam se. To je pakao, u to sam siguran"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Svoju odluku obznanio je tijekom koncerta i milijune ostavio u nevjerici.

Justin Bieber konačno je svima dao do znanja da njegov povratak ne dolazi u obzir. Talentirani Kanađanin ne namjerava se vratiti na Instagram ni četiri mjeseca nakon što je obrisao svoj profil. Razloge koji stoje iza njegove odluke fanovima je otkrio tijekom svog posljednjeg koncerta u sklopu Purpose turneje.

Pogledaj i ovo Hailey Bieber (Foto: Profimedia) Što vi mislite? Često je na meti kritika zbog prirodne ljepote u koju mnogi sumnjaju, dok je suprug diže u nebesa

"Instagram je za đavola. To je pakao, siguran sam 90 posto. Šalju nas u pakao i zaključavaju nas u Instagram server", kazao je Justin u Londonu i publiku ostavio u nevjerici.

Pjevač je nedavno ispod prsa istetovirao natpis "sin Božji", a čini se da obožavateljice novu tetovažu neće imati prilike vidjeti na Instagramu.

"Ne znam što ću raditi kad se vratim kući nakon turneje. Neću raditi ništa. Ležat ću pored bazena i snimati Instagram fotografije, ali ih neću objavljivati", zaključio je Bieber. E pa Justine, živi bili pa vidjeli!

 

New tattoo Son of god ❗️

A photo posted by Justin Bieber (@justnbieber) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene