Poslije koncerta Justin je otišao u klub u kojem je nazdravljao šampanjcem i družio se s poznatim licima.


Nakon vrhunskog nastupa u zagrebačkoj Areni, Justin Bieber nastavio je tulumariti u jednom zagrebačkom klubu gdje je organiziran after party na kojem je nastupio Bieberov omiljeni DJ i prijatelj Tay James.

U klub je Bieber stigao oko 2 sata iza ponoći okružen zaštitarima, a slavnom glazbeniku nitko nije mogao prići osim vlasnika kluba i nekolicine gostiju. Među sretnicima koji su upoznali ovu megazvijezdu bio je i PR stručnjak Vedran Strukar.

OVDJE pročitajte što je pio noćas i što je radio ujutro u Zagrebu.

"Bio je cool tip, totalno simpatičan. Neki smatraju da je bahati klinac, ali to upće nije tako", kazao nam je Strukar. Otkrio je i da je Bieber nazdravljao šampanjcem, a nakon provoda koji je trajao otprilike sat i pol uputio se u jedan od tri zagrebačka hotela u kojima je rezervirao smještaj pod tajnim imenom.

 

Bieeebeerrrr is in thee buildingg

A video posted by Marko Posavec (@marko_posavec) on

Priliku da upozna tinejdžersku ikonu današnjice imao je i stilist Ivan Friščić koji je s Bieberom izmijenio i par rečenica.

"Pitao sam ga neke stvari vezano uz njegovu stilisticu Karlu Welch. Je li došla u Zagreb i koliko je zapravo sudjelovala u pripremama za turneju", otkrio je Friščić koji je ostao oduševljen jednostavnošću zvijezde svjetskog kalibra.

"Došao je u klub, zafrkavao se, plesao, mahao obožavateljima. Nije on ništa veća zvijezda od naših zvijezdi", zaključio je Friščić.

Bieber još danas ostaje u Zagrebu, a nakon što odmori od sinoćnjeg spektakla uputit će se, kako doznajemo, u jedan zagrebački restoran na ručak s osobljem kluba u kojem je tulumario.

 

Justin Bieber (FOTO: Facebook/Vedran Strukar)