Čini se kako će Selena Gomez i Justin Bieber učiniti ogroman korak naprijed.

Galerija


Iako su Selena Gomez i Justin Bieber nedavno počeli komunicirati  nakon burnog prekida, izvori bliski paru tvrde kako razmišljaju o svadbi. ''Ona već govori kao da su zaručeni'', rekao je izvor za magazin In Touch Weekly. ''Selena će se udati u tajnosti, samo kako bi pokazala kako ne treba odobrenje svoje obitelji'', dodao je izvor.

Slavni par ima dugu zajedničku prošlost, no veza je bila ugrožena zbog Justinove romanse sa Sophijom Richie. Slavni pjevač je nakon toga, navodno, nagovarao Selenu da se ožene jer bi to riješilo i spasilo njihovu vezu. ''Selena misli, ako učine taj korak i ožene se, da će svi njihovi problemi nestati'', rekao je izvor.

Podsjetimo, Selena i megapopularan pjevač koji je sinoć napunio zagrebačku Arenu, zajedno su bili od 2010. do 2014. godine. Još dok su bili u vezi, Justin je optužio Selenu da ga vara s poznatim pjevačem Zaynom Malikom. Par je ubrzo prekinuo, a Justin je uhvaćen u zagrljaju druge djevojke, sada već bivše, Sophije Richie. Hoće li Justinova i Selenina ljubav pobijediti, ostaje nam za vidjeti.