A sudbonosno 'Da' za mjesec dana će izreći i najplaćeniji Dinamov nogometaš Junior Fernandes.


U to da slika govori više od tisuću riječi, možete se uvjeriti i sami. Naime, nema tih riječi kojima bismo mogli opisati način na koji ovaj zaljubljeni Dinamovac gleda svoju zaručnicu Martu.

Vezani članci In Magazin: Poznati u Klubu 60 Tko sve slavi 60.rođendan? Poznate zvijezde o ulasku u novo desetljeće života: "Ne plašim se niti jedne svoje godine" In Magazin: Damir Urban - 6 Damir i Milica Urban otkrili na čemu se bazira njihov odnos i zašto se s nikim na svijetu ne bi mijenjali nizašto

'Osjeti osoba kad je to to, jednostavno da je to ta osoba, nema tu više šta, mislim ako nakon mjesec dana počneš živjeti s nekim, vidiš odmah da ti ta osoba paše i da ste se našli', rekla je Marta Marija Radić.

Iako Marta nije znala španjolski, jedini jezik kojim se Junior služi, volja i trud su se na kraju ipak isplatili. Uz pomoć internetskih prevoditelja, naravno. 'Ja sam odmah u startu dala sve od sebe', rekla je Marta.

'Poslao sam joj poruku i počeli smo razgovarati. To je trajalo nekoliko tjedana. U početku je bilo malo teže', prisjetio se Junior. 'Nekako smo se počeli razumjeti, tako sam ja uz njega svladala španjolski.
Ja sam rekla kad budem imala bebu s njim da će on sigurno naučiti hrvatski s njom, kako bude učila beba, tako će i on učiti', dodala je Marta.

Mladi par ne skriva da dijete planira ubrzo nakon vjenčanja. 'Mislim da sad u ovom momentu imam svo vrijeme, strpljenje, volju i želju, bilo bi mi drago, jako volim malu djecu, i bilo bi mi jako drago, ali nakon vjenčanja, imati djecu. Za sad jedno, pa ćemo vidjeti.
S obzirom na kombinaciju, ja sam bila rekla da ćemo imati malu Beyonce, baš bi voljela imati curicu', rekla je Marta.

'Bio sam nervozan. Svatko bi bio. Ali ne zbog toga što nisam znao hoće li reći da ili ne, nego zbog čitave te situacije. Brak sam smatrao nečim što želim, ali nisam znao kako se u to upustiti. U tom trenutku bio sam vrlo nervozan i zbog toga sam se tako tresao. I ona je bila nervozna. Mislim da je to normalno. (Ali nisam se bojao da će reći ne.)', sjeća se Junior dana kada je odlučio zaprositi Martu.

Kako teku pripreme za vjenčanje i što su nam još otkrili, doznajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr