Juliette Lewis nedavno je u tajnosti posjetila Hrvatsku i prvo se požalila na cajke, no na kraju je ipak bila oduševljena viđenim.

Galerija


Glumica i pjevačica Juliette Lewis nedavno se javila iz Hrvatske, no nije otkrila gdje je i kojim je povodom posjetila našu zemlju.

Vezani članci Brodosplit Brodosplit šalje dio radnika na godišnji: "Postoji realna opasnost nekontroliranog širenja koronavirusa" Policija, ilustracija Nesebična gesta: Pošteni nalaznik vratio oko deset tisuća kuna, policija pronašla vlasnicu

Nažalost, pjevačica se svojih gotovo milijun obožavatelja na Instagramu ipak požalila na Hrvatsku zbog glasne glazbe koja je ometala njezin odmor u hotelu.

"Pozdrav svima. Samo želim da čujete moje susjede u hotelu u Hrvatskoj. Ne znam zašto, ali ovo mi stvara stres. Samo želim doći u svoju sobu i pojesti hranu u miru i tišini", poručila je u videu na Instagram pričama.

Srećom, imala je i lijepe komentare na Hrvatsku te je napokon otkrila i gdje je boravila.

Bivša djevojka slavnog Brada Pitta iz 90-ih godina odmarala se u Puli, a naknadno je objavila nekoliko čarobnih fotografija iz Istre te kratko poručila "hvala".

Drugim riječima, možda zvukovi u hotelu nisu bili primamljivi za glumicu, no čaroban pogled zalaska sunca svakako jest.

Isklesani torzo našeg glumca zapalio Instagram, a onda je komentar Nine Badrić ukrao svu pažnju