Objavila fotografije

Slavna glumica prvo se žalila na Hrvatsku zbog cajki u hotelu, no ipak joj se nešto svidjelo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Juliette Lewis nedavno je u tajnosti posjetila Hrvatsku i prvo se požalila na cajke, no na kraju je ipak bila oduševljena viđenim.

Glumica i pjevačica Juliette Lewis nedavno se javila iz Hrvatske, no nije otkrila gdje je i kojim je povodom posjetila našu zemlju.

Pogledaj i ovo Veronica Bielik (Foto: Instagram) Bome uživa! Instagram senzacija bujnih oblina i minijaturnog struka oduševila vrućim fotkama iz Hrvatske

Nažalost, pjevačica se svojih gotovo milijun obožavatelja na Instagramu ipak požalila na Hrvatsku zbog glasne glazbe koja je ometala njezin odmor u hotelu.

"Pozdrav svima. Samo želim da čujete moje susjede u hotelu u Hrvatskoj. Ne znam zašto, ali ovo mi stvara stres. Samo želim doći u svoju sobu i pojesti hranu u miru i tišini", poručila je u videu na Instagram pričama.

Srećom, imala je i lijepe komentare na Hrvatsku te je napokon otkrila i gdje je boravila.

Bivša djevojka slavnog Brada Pitta iz 90-ih godina odmarala se u Puli, a naknadno je objavila nekoliko čarobnih fotografija iz Istre te kratko poručila "hvala".

Drugim riječima, možda zvukovi u hotelu nisu bili primamljivi za glumicu, no čaroban pogled zalaska sunca svakako jest.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Slavko Sobin (Foto: Instagram) Slavko Sobin (Foto: Instagram) Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Dnevnik.hr) Ecija Ojdanić i Slavko Sobin (Foto: Instagram) +4 Slavko Sobin (Foto: Instagram) Celebrity Isklesani torzo našeg glumca zapalio Instagram, a onda je komentar Nine Badrić ukrao svu pažnju

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene