podrška suprugu

Pogledajte kako Julia Roberts uživa u Hrvatskoj

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumica Julia Roberts u Split je stigla kako bi bila podrška svom suprugu, a na Instagramu je objavljena i snimka kako uživa u čarima Jadranskog mora.

Samo dan nakon što je Danny Moder, suprug Julije Roberts, snimljen u Splitu gradom se proširila vijest da u njemu boravi i Julia Roberts. Slavna glumica još uvijek nije snimljena u gradu, no iz dobro obaviještenih izvora saznajemo da Roberts doista boravi u Splitu.

Pogledaj i ovo Julia Roberts - 3 Nikad se nije skinula do kraja Ovo je najgolišavija scena miljenice publike koju ćete vidjeti, a sad je objasnila i zašto: ''Gledajte, ja sam majka...''

Na Instagramu Phoebe Robinson objavljen je video na lokaciji Hvar, na kojem se može vidjeti i čuti Julia Roberts kako s jahte ohrabruje Phoebe da nauči plivati.

 

A post shared by Phoebe Robinson (@dopequeenpheebs) on

 

Holivudska ikona došla je kako bi bila potpora svom suprugu Dannyju Moderu koji trenutno radi na seriji "Ibiza" koja se prethodno snimala na Pagu, ali i u Beogradu.

Glumica je sinoć izašla na večeru u jedan poznati splitski restoran, no svi detalji njezinog dolaska ostali su u tajnosti. Vlasnici ugostiteljskog objekta u kojem se Julia našla tek su kratko kazali kako je glumica bila "izuzetno ugodan gost", piše 24 sata.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene