Pokazala noge u hlačicama

Zauvijek zgodna žena: Za obožavanu glumicu koja je nedavno proslavila 53. rođendan svi kažu da je prava prirodna ljepotica

Julia Roberts (Foto: AFP) Julia Roberts (Foto: AFP) afp 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Julia Roberts (Foto: AFP) Julia Roberts (Foto: Profimedia) Julia Roberts (Foto: Profimedia) Julia Roberts (Foto: Getty Images) Julia Roberts (Foto: Getty Images) +0 Julia Roberts (Foto: Profimedia) Galerija

Julia Roberts omiljeno je lice Hollywooda, a prije nekoliko mjeseci proslavila je 18. godišnjicu braka s Dannyjem Moderom. Paparazzi su je ulovili dok se šetala plažom na Havajima, a svi se slažu da je prava prirodna ljepotica.

"Zgodna žena" Julia Roberts (53) prošetala se plažom na Havajima u ležernom izdanju, a sudeći prema fotkama, imala je pune ruke posla. U širokoj majici i kratkim hlačama poslovne je razgovore obavila uz ocean, a paparazzima nije promaknula.

Pogledaj i ovo Julia Roberts - 3 Nikad se nije skinula do kraja Ovo je najgolišavija scena miljenice publike koju ćete vidjeti, a sad je objasnila i zašto: ''Gledajte, ja sam majka...''

Roberts nerijetko u javnost izlazi bez trunke šminke, a istaknula je nekoliko puta kako joj prirodno izdanje najbolje stoji.

Mnogi njezini obožavatelji zasipaju je komplimentima na račun izgleda, a iz godine u godinu slavna holivudska glumica izgleda sve bolje, s čim se svi slažu.

Julia Roberts i njezin suprug Danny Moder prije nekoliko su mjeseci proslavili 18. godišnjicu braka, a nije tajna kako je njihova ljubav započela. Upoznali su se na setu filma "Meksikanac", dok je Julia još bila s Benjaminom Brattom u vezi, a Moder u braku.

Godinu nakon što je upoznao slavnu glumicu predao je papire za razvod, a s Julijom je pred oltar stao 2002. godine. Par zajedno ima troje djece.

Juliji je to drugi brak, a ljubila je brojne poznate kolege, među kojima su Jason Patric, Liam Neeson, Kiefer Sutherland, Dylan McDermott i Matthew Perry.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene