Julia Roberts i Kiefer Sutherland nekoliko mjeseci nakon što su se upoznali najavili su vjenčanje.

Galerija


Glumica Julia Roberts (52) svjetsku je slavu stekla filmovima "Zgodna žena" i "Odbjegla nevjesta" 90-ih godina.

Vezani članci Scena iz filma Jedi, moli, voli Imala je sve što jedna moderna žena može poželjeti, a onda je dala otkaz, rastala se i krenula na put oko svijeta Julia Roberts (Foto: Profimedia) Zaručnika je ostavila tri dana prije vjenčanja, a sadašnjeg supruga zavoljela je dok je on još bio u braku

Juliju je magazin People čak pet puta proglasio najljepšom ženom na na planetu, no unatoč laskavoj tituli glumica nije uvijek imala sreće s muškarcima. Roberts je od 2002. u braku sa snimateljem Danielom Moderom (51) te imaju dva sina i kćer. 

Malo poznata je činjenica da je prije mirnog obiteljskog života ljubila i kolegu Kiefera Sutherlanda (53) najpoznatijeg po ulozi u seriji "24". Upoznali su se na setu znanstvenofantastičnog filma "Tanka linija smrti" 1990., a u kolovozu iste te godine objavili su zaruke. 

Usto su najavili vjenčanje za 14. lipnja 1991., a Julia ga je otkazala samo tri dana prije nego što  su trebali izreći sudbonosno da. Tada se pojavila glasina kako je glumica to učinila jer ju je Kiefer prevario s go-go plesačicom Amandom Rice. 

Sutherland je to opovrgnuo i rekao da se susreo s Amandom jer voli igrati biljar. Na dan kad se trebalo održati vjenčanje, Julia je otputovala u Irsku s Kieferovim bliskim prijateljem, glumcem Jasonom Patricom (53). 

Roberts i Sutherland otkazivanje svadbe objasnili su priopćenjem preko njihova glasnogovornika. "Zajednički su se dogovorili da je najbolje da odgode vjenčanje", istaknuo je. 

Strani mediji izvještavali su da je glumica viđena na dan svadbe kako uživa na ručku s Jasonom. Inače, 2000. je Kiefer pohvalio bivšu zaručnicu što je imala hrabrosti da sve otkaže. "Divim joj se jer je vidjela da smo previše mlad i blesavi za brak i drago mi je da je to učinila, pa makar u posljednji trenutak i koliko god bilo bolno", ispričao je. 

Dodao je kako je bilo teško i nositi se s njezinom svjetskom slavom u tom trenutku i njezinom titulom američke slatkice. "Vjenčanje je trebalo biti nešto intimno samo između nas, a pretvorilo se u veliki događaj s puno gostiju", istaknuo je. 

Objasnio je i kako mu nije smetala veza Julije i njegova prijatelja Patrica. "Nastavili smo naše prijateljstvo i suradnju. Oni su bili u vezi i prekinuli i imaju iza sebe brakove i mislim da su sada dobro. Nikad nisam imao problema s njima", ispričao je. 

Inače, Julia iza sebe ima i brak s kantautorom Lyleom Lovettom (62) koji je trajao tek dvije godine. Bila je i u vezama s kolegama Liamom Neeseonom, Matthewom Perryjem i Dylanom McDermottom. 

Kiefer se ženio i razveo dva puta i ima kćer, a od 2014. je u vezi s glumicom Cindy Velom (41).